Arena Fitness

Rating 4.6 (average of 196 opinions)

Arena Fitness


Vi vill stolt presentera en av Sveriges största och modernaste anläggning och är på hela 3400 kvm fördelat på tre våningar i den anrika och centralt belägna fastigheten Spinneriet (fd textilmuseet). Vi erbjuder här en fantastisk miljö med ljusa och mycket generösa ytor där vi valt absolut det senaste i utrustningsväg från en av världens största maskinleverantörer. Anläggningen är anpassad på ett sådant sätt att den tilltalar alla kunder, anläggningen är uppdelad i olika rum och sektioner där vi valt utrustning som passar allt från nybörjare till mer erfarna kunder. Ett av dessa rum är på hela 2000 kvm öppen yta med drygt 4 m i takhöjd.
Vi erbjuder ett mycket brett utbud av gruppträningsklasser allt från de mer traditionella klasserna till klasser i cirkelform på styrkemaskiner som i mer funktionell form.

I anslutning till entré erbjuder vi ett café där vi serverar fika och lite enklare maträtter här kan man koppla av med sina vänner oavsett om man vill träna eller inte. Vi erbjuder även fri parkering alldeles i anslutning till anläggningen.
Vår affärsidé är att Arena Fitness ska vara den ledande friskvårdsanläggningen i Borås som erbjuder och utvecklar tjänster som på bästa sätt möter de höga förväntningar och krav som våra kunder har.
Genom att erbjuda friskvård med högsta möjliga kompetens och servicegrad i form av tjänster som styrketräning, konditionsträning, gruppträning, cirkelträning, klättervägg, personlig träning m.m. i en utpräglad entreprenörsanda i en av Borås bästa och största lokaler ska Arena Fitness vara det självklara valet för alla människor från 15 år och uppåt, privat som företag.

    Gym/Physical Fitness Center, Performance & Event Venue

   033-100190

      Druveforsvägen 8, Borås, Sweden

  Internal parking

   
Monday
05:00-22:00
Tuesday
05:00-22:00
Wednesday
05:00-22:00
Thursday
05:00-22:00
Friday
05:00-20:00
Saturday
08:00-18:00
Sunday
09:00-20:00


Leave a comment


Other in the area"Find your fav relax venue... in one click"