Clubul Sportiv Ciprian Sora

Pagina oficială a Clubului Sportiv Ciprian Sora �█─────█� www.CiprianSora.ro 8:00-22:00

Clubul Sportiv Ciprian Sora


Kangoo-Jumps / Aerobic / Fitness / Kick-Boxing / Muay Thai / K1/ BJJ/ MMA

Luand nastere ca un vis,vis devenit proiect, iar prin dedicatie devenit realitate, Clubul a dorit sa aduca sub aceeasi emblema, artele martiale de performanta si initiere precum Kickbox si Muay- Thay cu fitness-ul si culturismul. Dezvoltandu-se prin prizma experientei si curajului, Clubul s-a intregit cu aparitia cursurilor de Brazilian Jiu-Jitsu, MMA precum si a cursurilor dedicate sexului frumos ca si Aerobic, Kangoo Jumps, Zumba, Bokwa si Thay Combat.

La inaugurare 2008, era cea mai dotata sala pe specificul ei din tara, acest fapt fiind probat prin prezenta a numerosi antrenori de top din lumea K1, si insusi a campionului mondial K1 Semmy Schilt, la deschiderea oficiala a Academiei de Lupte Ciprian Sora.
In 2012 odata cu o noua locatie mai atragatoare si spatiosa a venit si un nou nume mult mai adecvat pentru polivalenta acestui proiect: Clubul Sportiv Ciprian Sora.
Noua locatie se afla de aceasta data in Parcul Tineretului in incinta Salii Polivalente, avand o suprafata primitoare de aproximativ 1000m patrati, 350m fiind dedicati artelor martiale, 450 salii de forta si 150m studioului de aerobic.

Avem ca tel atingerea celei mai inalte expresii a activitatiilor sportive de performanta, cat si de agrement, considerand ca pentru a avea succes este nevoie atat de munca, cat si de placere. Popularitatea grupelor de Kick Box-ing de initiere si de performanta s-a extins rapid si ne-a ajutat sa ajungem in topul salilor bucurestene. Ne-am propus sa dezvoltam un standard inalt in lumea fitness-ului si a culturismului, iar cursurile de aerobic au urmat indeaproape obiectivul clubului atingand la randul lor un inalt nivel de performanta.
Toate aceste reusite din viata mondena a sportului sunt reprezentate in mare parte de efortul angajatilor clubului, prin randurile carora se afla actuali si fosti campioni nationali, balcanici si europeni la Kick Box, medaliata europeana la gimnastica s.a.m.d.
Palmaresul clubului fiind pe masura standardelor mai sus mentionate, ne putem lauda cu producerea unor sportivi de talie nationala si europeana.

Dispunem de varful de gama Panatta-Evo Fit, 6 biciclete, 5 steppere, 5 benzi alergat, restul aparaturii este in formula completa astfel avem posibilitatea de a-i multumi atat pe cei care sunt obisnuiti cu greutatile mai mari cat si pe cei care vor sa se mentina in forma.

Kickboxing / Muay Thai / K1

Va asteptam si va punem la dispozitie instructori specializati si o suprafata de 350 metri complet utilata cu vestiare, bai, ring, saci, palmare, perne si echipament de pritectie.

Brazilian Jiu-Jitsu / MMA

GRACIE JIU-JITSU: artă marţială destinată autoapărării, în special pentru cei fără calităţi fizice deosebite, cu abordare reală a conflictelor urbane. Propune apărări şi atacuri simple, din picioare sau de la sol, ieşiri din prize, proiectări, imobilizări, strangulări, luxaţii articulare( braţe sau picioare), dar se distinge prin stilul imbatabil de luptă la sol;

BRAZILIAN JIU-JITSU: latura sportivă a sistemului Gracie Jiu-Jitsu.Abordare aproape exclusivă a luptei la sol, cu reguli tehnice şi criterii de timp. Baza pregătirii pentru luptătorii de arte marţiale mixte(competiţiile de “cuşcă”), considerată în prezent ca fiind cea mai eficientă formă de luptă la sol;

SUBMISSION GRAPPLING: concept de luptă care aduce împreună tehnici din brazilian jiu jitsu, lupte libere, catch wrestling, sambo, judo, ş.a., centrat pe abordarea luptei din clinch (în picioare) şi la sol, cu finalitatea controlului adversarului, luxării membrelor sau strangulării acestuia;

MIXED MARTIAL ARTS:cunoscută după prescurtarea M.M.A. forma de luptă propune un sistem sportiv de combat, full-contact, în care sunt utilizate atât tehnici de luptă din picioare, cât şi tehnici de luptă la sol. Include, fără a se limita, la elemente din arsenalul câtorva discipline, ca de exemplu boxul, luptele libere şi greco-romane, brazilian jiu-jitsu, muay-thay, kick-boxing, karate, judo ş.a.

Kangoo-jumps

Exercitiile lucreaza fiecare muschi al corpului, dar in special fesierii si abdomenul. Sariturile de cangur topesc celulita, dezvolta forta musculara, mobilitatea, rezistenta, coordonarea miscarilor si simtul ritmului.


Fotografiile apartin Clubului Sportiv Ciprian Sora, daca vedeti o fotografie postata de noi si va apartine sau doriti sa fie scoasa contactati-ne pe adresa de mail office@cipriansora.ro

Photos belong to Clubul Sportiv Ciprian Sora. If you see a picture we posted and it’s yours, and you want us to remove it or add credits just leave a message at office@cipriansora.ro

    Palestra, Istruttore di fitness e sport, Club sportivo

   0771715920

   www.cipriansora.ro

      Facebook page

      Calea Piscului nr.10, Sector 4, Bucharest, Romania

  Internal parking

   
Monday
08:00-22:00
Tuesday
08:00-22:00
Wednesday
08:00-22:00
Thursday
08:00-22:00
Friday
08:00-22:00
Saturday
08:00-18:00
Sunday
Closed


Leave a comment


Other in the area

Traiesti Natural

Bucharest

La Roche-Posay

Bucharest

MsDyio

Bucharest

BeYu Cosmetics

Bucharest

Escorte Lux Anglia

Bucharest


"Find your fav relax venue... in one click"