Energie si Vitalitate

Rating 5.0 (average of 4 opinions)

http://www.energiesivitalitate.ro

Energie si Vitalitate


Dimineata te trezesti plin de energie? Te duci cu entuziasm la munca? Simti ca folosesti reursele tale? Sau te invarti intr-un cerc de gandire negativa, de oboseala, de lipsa de directie, de lipsa de energie?

-----------------------------------

Energia este un cuvant cu multe semnificatii, dar de principiu inseamna capacitatea unui sistem de a efectua o munca mecanica. La nivel personal, inseamna capacitatea de a obtine rezultatele pe care le dorim, iar convingerea de a fi in stare de a obtine anumite rezultate e chiar ceea ce ne da „senzatia” de energie: si toata lumea intelege diferenta dintre a te simti „plin de energie” si a fi „fara o picatura de energie.”

De fapt, nivelul de energie este cel care face diferenta reala dintre fericire si depresie, dintre sanatatea si boala, dintre success si faliment.

Energia personala este amestecul dintre un un fizic sanatos, o alimentatie corecta, gandire pozitiva, obiective clare si motivante, relatii personale satisfacatoare si rezultate profesionale.

Si de fapt energia e in acelasi timp cauza si efectul tuturor aceste aspecte: avem nevoie de energie pentru a obtine rezultate, iar succesele noastre ne fac sa ne simtim cat mai mult plini de energie, creand un cerc virtuos care ne proiecteaza spre success.
Evident, e valabil si in sens contrar: daca neglijam partea fizica si ne otravim trupul, vom avea putina energie la dispozitie, ne vom lasa stapaniti de gandurile proaste, nu vom avea relatii bune cu ceilalti, rezultatele profesionale vor fi din ce in ce mai slabe, iar aceasta ne va micsoara nivelul energetic creand un cerc vicios care de data asta ne va proiecta spre faliment.

Exista multe tehnici valoroase si eficiente pentru a ridica nivelul energetic si a scapa de stres si oboseala. Din pacate, aceste tehnici sunt foarte des ascunse in spatele unui jargon new age, sau au o nuanta mistico/orientala ori pseudoreligioasa care tine departe persoane cu mentalitate pragmatica si de business; ceea ce este pacat, pentru ca se renunta la ceva care ar fi extrem de pretios in viata personala si profesionala.

Fluxogenics este un sistem complet care tinteste spre obtinerea celor mai eficiente rezultate cu minim de efort, iar una dintre componentele ei principale este chiar energia. Vom invata aici o sinteza a celor mai eficiente tehnici pentru a ridica energia personala si carisma, care vor avea o aplicare imediata in viata de zi cu zi.

    Health/Beauty, Public Figure

   +40 723 131865

      P.ta Alba Iulia 4, Bl I3, sc 1,, Bucharest, Romania

Leave a comment


Other in the area

Traiesti Natural

Bucharest

La Roche-Posay

Bucharest

MsDyio

Bucharest

BeYu Cosmetics

Bucharest

Escorte Lux Anglia

Bucharest


"Find your fav relax venue... in one click"