FIT Expert Club Baia Mare

Club Kangoo Jumps Club Yoga,Pilates& Tone Club Fit&Fun Club TRX Club Cycling Club Aerobic copii Club Taekwondo copii Club Kickboxing

FIT Expert Club Baia MareFilozofia Fit Expert este aceea de a inspira zi de zi sute de persoane sa faca miscare si sa socializeze dand valoare suplimentara vietii prin practicarea diferitelor activitati fizice si sociale.

Increderea pe care ne-o acorda cei care ne trec pragul demonstreaza cea mai inalta calitate a serviciilor noastre.

Ora de ora oferim diversitate in stilurile de antrenament si muzica,continuu actualizam formarea profesionala participand la diferite conventii si workshop-uri in domeniu, aducand astfel un aer proaspat fiecarei clase predate.

In contextul actual in care majoritatea timpului este alocat mediului virtual si implicit socializarii indirecte miscarea si socializarea directa sunt fundamentale in mentinerea unei minti echilibrate si a unui corp sanatos.
In cadrul clubului se integreaza si alte activitati sociale care sustin filozofia noastra.Constant organizam bootcamp-uri in aer liber,conventii sportive,excursii cu caracter sportiv pentru iubitorii de calatorie si miscare,demonstratii in cadrul evenimentelor sportive si nu numai,participari la concursuri,Garage Sale pentru iubitorii de cumparaturi,actiuni caritabile,cosmetic spa,momente culinare...Acestea sunt doar cateva exemple din pasiunea noastra pentru starea de bine .

Fit Expert Club este situat intr-o zona usor accesibila cu parcare libera si suport pentru biciclete supravegheat video,la doar cativa pasi de Vivo Mall in directia Gara.Pe langa cele 3 sali de antrenament ,clubul dispune si de o curte privata care se intinde pe o suprafata de 5 ari cu pista de 40 m pentru antrenamentele in aer liber si un teren pentru antrenamentele de grup.

La noi gasiti un mediu prietenos unde sa va motivati si sa va inspirati zi de zi,un loc doar al vostru departe de grijile cotidiene.

Fit Expert nu este un brand, este un mod de viata.    Palestra, Istruttore di fitness e sport

   0748523080

      Dragoș Vodă Nr.6D, Baia Mare, Romania

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
07:00-22:00
Tuesday
07:00-22:00
Wednesday
07:00-22:00
Thursday
07:00-22:00
Friday
07:00-22:00
Saturday
09:00-18:00
Sunday
09:00-16:00


Leave a comment


Other in the area"Find your fav relax venue... in one click"