Independance Studio - Larissa

Υπεύθυνος σχολής: Αντώνης Τζίμας (Salsa Y sueñO Dance Prod.)

Independance Studio - LarissaΠροσχολίκα/Παιδικά/Εφηβικά τμήματα:

Little Stars / Zumba® Kids jn: Για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 έως 6 ετών. Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να μπει από μικρό στη διαδικασία ενασχόλησης με δημιουργικές δραστηριότητες και ο χορός είναι μια από αυτές που μπορεί να προσφέρει στο παιδί πολλά, κάνοντάς το παράλληλα να γυμνάζεται, να κοινωνικοποιείται και να διασκεδάζει την ίδια στιγμή.

Zumba® Kids: Για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 έως 12 ετών. Μέσα από χορογραφίες που ενθαρρύνουν τη φαντασία, μπορεί το παιδί σας να διασκεδάσει, να ασκήσει μυαλό και σώμα, να μάθει πειθαρχία και να ενταχθεί σε μια ευχάριστη παρέα.

Hip Hop Kids/Teens: Το Hip Hop είναι μια ολόκληρη κουλτούρα που ξεκίνησε στην Αμερική το 1970 με βασικά Dance Styles το Breaking, το popping, το Locking. Το μάθημα πέρα από το ζέσταμα περιλαμβάνει τεχνική ή χορογραφίες πάνω στο στυλ που θέλουμε να δουλέψουμε και σχεδόν πάντα αφιερώνουμε χρόνο στο να μιλάμε για αυτό που δουλεύουμε ώστε να μεγαλώσει η αντίληψη του μαθητή, να έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά και μέσω του διαλόγου να υπάρχει φιλικό και ζεστό κλίμα στο μάθημα.

Salsa Kids/Teens: Ο δημοφιλέστερος κοινωνικός χορός της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει τεράστια απήχηση παγκοσμίως, ήρθε πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλία από τους δασκάλους της σχολής μας και έμεινε έχοντας πλέον χορευτές όλων των ηλικιών.

Latin Kids/Teens: Παιδικό/Εφηβικό τμήμα latin στο οποίο διδάσκονται οι 5 χοροί (rumba,chacha,samba,paso doble, jive). Τα παιδιά εκτός από τα βήματα χορού και τις γνώσεις πάνω στο ρυθμό, μαθαίνουν βασικές αρχές και αποκτούν ποιοτικές βάσεις για τη μετέπειτα χορευτική τους πορεία.

Aerial Kids/Teens: Απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους. H Aerial είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα χορευτικής ενδυνάμωσης που συνδυάζει την επιστήμη της γιόγκα, τη δυναμική του fitness και την τέχνη του χορού. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα και των τριών, το μάθημα γίνεται ένα παιχνίδι που προσφέρει ευεξία και καλή διάθεση σε κάθε παιδί.

Parkour/Freerunning: Το Parkour είναι ένα σύστημα γυμναστικής που περιλαμβάνει περάσματα εμποδίων, τρέξιμο, αναρρίχηση, ισορροπίες, άλματα καθώς και άλλες κινήσεις. Είναι μια τέχνη που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και την κίνησή τους. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 16 ετών.


Τμήματα Ενηλίκων:

Salsa/Bachata: Ο δημοφιλέστερος κοινωνικός χορός της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει τεράστια απήχηση παγκοσμίως, ήρθε πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλία από τους δασκάλους της σχολής μας και έμεινε έχοντας πλέον χορευτές όλων των ηλικιών. Οι δάσκαλοί μας ως πρωτοπόροι στο κομμάτι αυτό, μας φέρνουν ό,τι πιο φρέσκο και νέο υπάρχει. Στο τμήμα διδάσκονται και άλλοι λατινοαμερικάνικοι χοροί όπως Bachata, Merengue, Chachacha κ.ά. Η διδασκαλία γίνεται σε ζευγάρια και κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται φιγούρες, τεχνική, man's / lady's styling.

Kizomba/Semba: To "ανγκολέζικο τάνγκο" στη Λάρισα. Αφρικάνικοι ρυθμοί και απλότητα σε ένα χορό που έχει συνεπάρει την Ευρώπη και πέρασε τα ελληνικά σύνορα με τη βοήθεια των δασκάλων μας που ήδη έχουν στο βιογραφικό τους την 1η και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba (Africadancar).

Tango Argentino: Το τάνγκο ως χορός γεννήθηκε προς το τέλος του 19ου αιώνα στις λαϊκές γειτονιές του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο και προήλθε από συνένωση Ευρωπαϊκών, Νοτιοαμερικανικών και Αφρικανικών στοιχείων. Την περίοδο 1910-1920 διαδόθηκε και έγινε μόδα στην αστική τάξη της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και αυτό συνέτεινε να γίνει αποδεκτό και από τους αστούς του Μπουένος Άϊρες. Η διδασκαλία γίνεται σε ζευγάρια και κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται φιγούρες και τεχνική.

Ragga/Dancehall: Ο χορός των Τζαμαϊκανών που έχει επηρεασθεί από την αφρικανική κουλτούρα. Το Dancehall εξελίχθηκε κυρίως μέσα από τα πάρτι σε γειτονιές τα οποία λάμβαναν χώρα στους δρόμους του Κίνγκστον. Όλοι οι χοροί των Τζαμαϊκανών και τα βήματα έχουν νόημα και ονομασία, και οι δημιουργοί τους είναι κατά κύριο λόγο άντρες. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται βασικές κινήσεις dancehall.

Afro Styles Intro: Διάφορα είδη χορού από περιοχές της Αφρικής το καθένα με βάση την κουλτούρα τους. Διδάσκονται βασικά βήματα Afrohouse (Angola), Ndombolo (Congo), Kuduro (Angola), Coupe Decale (Ακτή Ελεφαντοστού), Azonto (Ghana), Funana (Πράσινο Ακρωτήρι).

Pop-Eye: To POP-EYE STYLE ανήκει στην κατηγορία των street και new style ειδών. Είναι συνδυασμός σύγχρονου με commercial και new style. H ονομασία "pop-eye style" , προκύπτει από το "pop the eye" δηλαδή όταν κάτι σε εντυπωσιάζει και το κοιτάς για ώρες, το θαυμάζεις γιατί σου εγείρει την προσοχή.

American Taps: Οι κλακέτες έχουν τις ρίζες τους στο συνδυασμό των παραδοσιακών ιρλανδέζικων και αμερικάνικων χορών με τους ρυθμούς της αφρικανικής παράδοσης. Πρόκειται για είδος χορού που επικεντρώνεται στους διαφορετικούς και πολύπλοκους ρυθμούς που μπορούν να παράγουν τα πόδια καθώς και το υπόλοιπο κορμί και τα χέρια συνοδεύουν με το ανάλογο στυλ.

Exprerimental Contemporary: To μάθημα του Σύγχρονου περιλαμβάνει συνδυασμό ισορροπίας, ροή στην κίνηση και isolation και στη συνέχεια όλα τα παραπάνω με χορευτικότητα. Ένδυση: άνετα ρούχα, κάλτσες και επιγονατίδες.

Zumba®: Ο πιο ευχάριστος και παράλληλα δραστικός τρόπος για να γυμναστείτε και να κάψετε θερμίδες συνδυάζοντας αεροβικές ασκήσεις με latin ρυθμούς. Στην Independance έχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε από τους πρώτους πιστοποιημένους δασκάλους της Θεσσαλίας ενώ σας προσφέρουμε πολλές διαφορετικές ώρες για να διαλέξετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Zumba® Toning: Ασκήσεις γράμμωσης και υψηλής έντασης με βήματα Zumba® σε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης με κάψιμο πολλών θερμίδων. Τα ελαφριά βάρη, Toning sticks σε στυλ maracas, ενισχύουν τον ρυθμό και δυναμώνουν όλες τις περιοχές του σώματος.

Zumba Sentao®: Σε αυτό το πρόγραμμα δεν χορεύουμε μόνοι αλλά με... παρτενέρ. Αυτός δεν είναι άλλος από μια καρέκλα που μας βοηθά να γυμνάσουμε τον κορμό, να αποκτήσουμε ευλυγισία, να σμιλεύσουμε τους μυς, αλλά και να χάσουμε βάρος συνδυάζοντας χορευτικές και καρδιαγγειακές ασκήσεις.

Pole Dance: Αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο άσκησης, πρώτον γιατί ξεφεύγει από τα τετριμμένα είδη γυμναστικής και δεύτερον γιατί δεν χρησιμοποιούνται βάρη ή αντιστάσεις αλλά το ίδιο το σώμα μας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα στο σώμα, ως σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας και χάσιμο πόντων ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση.

Aerial Flow: Aerial Basics: εισαγωγή στις βασικές θέσεις της yoga και εξοικείωση με το πανί, απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές. Aerial Flexibility: απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν ευλυγισία και να επανατοποθετήσουν το σώμα τους στην ανατομικά σωστή στάση. Aerial Fitness: ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος, συμβολή στη τόνωση και σύσφιξη όλου του δέρματος με τη βοήθεια του πανιού. Aerial Dance: χορογραφίες πάνω στο πανί, απευθύνεται σε προχωρημένους μαθητές της Aerial. Aerial for Men: Δυναμικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε άντρες.

Movement: Η φιλοσοφία μας είναι ότι ο ασκούμενος πρέπει να γυμνάζεται ολιστικά και να γνωρίζει διάφορα αντικείμενα και μορφές κίνησης. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσει αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία θα κτίσει τη βελτίωσή του στα υπόλοιπα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται και θέλει να εξειδικευτεί. Οι περισσότερες ασκήσεις γίνονται με βάση το σώμα ή τη βοήθεια κάποιου παρτενέρ.

ΟΛΑ τα προγράμματα FITNESS διδάσκονται από πιστοποιημένους δασκάλους!!!

    Dance Studio

   +302410250060

      Κύπρου 24-28 (2ος όροφος), Lárissa, Greece

   
Monday
12:00-14:00
18:00-22:00
Tuesday
12:00-14:00
18:00-22:00
Wednesday
12:00-14:00
18:00-22:00
Thursday
12:00-14:00
18:00-22:00
Friday
12:00-14:00
18:00-22:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed


Leave a comment


Other in the area"Find your fav relax venue... in one click"