Kundalini Yoga & Meditation ved Pernille Dybro

Rating 5.0 (average of 40 opinions)

Passionated Kundalini Yoga Teacher living and teaching in Denmark. "If you don't go within - you will go without" - Yogi Bhajan.

Kundalini Yoga & Meditation ved Pernille Dybro


Dybro Yogastudio er Danmarks ældste kundaliniyoga-studie og blev skabt i 2013 af Pernille Dybro og ligger i hjertet af Hjørring i Nordjylland.

Pernille er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer. Hun har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Hun står desuden bag yoga-app´en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden.

Pernille organiserer Kundalini Yogainstruktøruddannelsen i København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og er medstifter af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer.

Hun er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere.

Pernille har specialiseret sig i børneyoga og udbyder børneyogakurser for bl.a. lærere og pædagoger.
Derudover er Pernille gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen,i meditation og afspænding.

Pernille deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Hun er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed. Gennem foredrag i hele landet, deler hun ud af sine 20 års erfaring med meditation, sund livsstil, stresshåndtering og yoga.

    Yoga Studio

   004529939411

   www.dybro-yoga.dk

      Facebook page

      Svinget 1A, Hjørring, Denmark

Leave a comment
"Find your fav relax venue... in one click"