Abbelones Univers

Aalborg, Denmark     Alternative & Holistic Health Service, Counselor


Healing til mennesker og dyr, clairvoyance, medium (afdødekontakt, dyrekontakt, kanalisering), workshop, englekort og andet fra det spirituelle univers.


Beauty by Sagal

Danmarksgade 82, Aalborg, Denmark     Beauty SalonBeauty Skin Aalborg

Hobrovej 503, Aalborg, Denmark     Health/Beauty, Beauty, Cosmetic & Personal Care


Skønhed & Personlig Pleje Kosmetolog og lægeeksamineret hudterapeut Hobrovej 331, Skalborg 9220 Aalborg 60790952


Body Institute

Hadsundvej 3, Aalborg, Denmark     Beauty Salon, Skin Care Service, Spa


Indehaver MARIANNA CHRISTIANSEN har mere end 18 års erfaring som hudterapeut og kosmetolog samt har i 10 år undervist kommende hudterapeuter. På klinikken arbejder vi udelukkende med medicinske behandlinger, som er en ny generation af kosmetisk hudpleje fordi den går dybere og behandler bredere end før set. Mange kosmetiske operationer kan helt undværes eller også kan vi, i samarbejde med kirugen, for- eller efterbehandle ønskede områder. i er førende i moderne medicinske behandlinger og kosmetisk hudpleje og anvender produkter fra Mesoestetic Laboratories, som er kendt verden ov...


BODYMAN

Lyngvej 1b, Aalborg, Denmark     Health/Beauty, Gym/Physical Fitness Center


Bodyman er en ung virksomhed, som er ejet af E-handel Danmark ApS, som satser på internethandel. E-Handel Danmark ApS ejer også en butik i Bispensgade 27 i Aalborg.


Bodyman Aalborg

Bispensgade 27, Aalborg, Denmark     Gym/Physical Fitness Center, Specialty Grocery Store, Shopping & Retail


Bodyman er placeret i Bispensgade 27 i Aalborg C, lige ved Frøspringvandet! I butikken vil man også kunne få god rådgivning omkring sin træning, samt kost og kosttilskud! Butikken er ejet og drevet af E-handel ApS, indehavere af Bodyman(www.bodyman.dk)


Bodyman.se

Lyngvej 1b, Aalborg, Denmark     Health/Beauty


Bodyman.se är den svenske syster side den danska webbshop bodyman.dk. Vi har altid en bra pris på Gasp och Better Bodies. Fragt 50 sek.


By Schøn

Nibevej 16, Aalborg, Denmark     Women's Clothing Store


Du har mulighed for at booke en dag, aften eller en weekend, hvor du og dine veninder, arbejdskollegaer, naboer, familie og venner kan shoppe alt inden for fashion i rolige og hyggelige omgivelser, hvor du som kunde vil være i centrum. Så i stedet for at selv at stå med alle veninderne derhjemme sørger jeg for at I får en aften sammen så alle kan slappe af. Jeg sørger for forfriskninger. Jeg vil altid stå parat til at give en personlig vejledning inden for tøj og makeup. En tid ved By Schøn vil typisk indeholde en kort præsentation af tøj og makeup samt en let forfriskning. Yder...


Carina F

Brandstrupsgade 1, Aalborg, Denmark     Makeup Artist


Følg med hos Carina F og bliv jævnligt opdateret med nyheder, eksklusive tilbud, gode råd, billeder og meget mere. Som medlem af Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter sikrer Carina F, at hver eneste behandling og produkterne er af høj kvalitet.


CaronLab - Danmark

Nørregade 26, Aalborg, Denmark     Health/BeautyCrossfit Aalborg

Gasværksvej 30, Aalborg, Denmark     Gym/Physical Fitness Center


CrossFit er et styrke- og konditionsprogram bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, som udføres ved høj intensitet.


Crossfit By the Mill

Porsvej 3, Aalborg, Denmark     Gym/Physical Fitness CenterCrossFit North 579

Hjulmagervej 11, Aalborg, Denmark     Gym/Physical Fitness Center


CrossFit North 579 er skabt med det klare mål at gøre det enkelte menneske sundere på en sjov, effektiv og tryg måde. Som medlem i CrossFit North har du adgang til mere end bare træning. Udover en pallette af forskellige holdtyper, der sikre varieret, funktionel og intensiv træning, har du mulighed for at supplere din træning med personlig træning, kostvejledning, psyko- og fysioterapi. At være fysisk aktiv er en vigtig del, af et sundt liv. Hos CrossFit North ser vi muligheder. Vi bestræber vi os på, at give dig de bedste betingelser for et godt og aktivt træningsliv. Vores fleks...


DGI Huset Nordkraft

Teglgårds Plads 1, Aalborg, Denmark     Gym/Physical Fitness Center, Education, Restaurant


DGI-HUSET i Nordkraft er Aalborgs nye mekka for kultur og motion. Se meget mere på dgihusetnordkraft.dk


DGI Nordjylland

Teglgårds plads 1, niveau 9, Aalborg, Denmark     Coach


DGI består af 16 landsdækkende foreninger, som alle arbejder ud fra fælles værdier og idégrundlag. DGI arbejder ud fra fællesskab, udfordring og sundhed, som skal medvirke til at engagere og motivere danskerne på landsplan til at være mere aktive.
"Find your fav relax venue... in one click"