AARS Vandtårn - center for indre udvikling

Evaslundvej 200, Aars, Denmark     Psychotherapist, Massage Therapist


hjælp og behandling til krop, psyke og sjæl hos lægeeksamineret fysiurgisk massør, krops og psykoterapeut Christina Viderup Eriksen.


Beautybytina - Himmerlands Beauty

Himmerlandsgade 40a. ST. TH., Aars, Denmark     Nail Salon, Makeup Artist, Health/Beauty


Himmerlands Beauty Velkommen til min lille hyggelige klink, på Himmerlandsgade 40a ST. TH. Her vil du altid blive mødt med et smil på læbe og et varmt sind! Jeg går rigtig meget op i, at mine kunder har det godt og at jeg samtidig er tilfreds, med det arbejde jeg selv levere.


Fitness IØ

Østermarken 22, Aars, Denmark     Gym/Physical Fitness Center


Fitness IØ er en forening hvor der er kvalitet i aktivitetstilbuddene. Et Fitness center hvor medlemmerne føler sig set og hvor trænings tilbudene er varieret og nytænkende. Fitness IØ er åbent for alle borgere, hvor der i tillæg til fitness og hold vil være muligheder for at booke hallerne og salene til "søndagsfloorball med vennerne", eller leje en badminton bane.


Fitness World

Aars, Denmark     Gym/Physical Fitness Center


Fitness og Holdtræning KUN 199,- om måneden. Vi tilbyder: • Mere end 15 forskellige holdtyper hver uge • Holdtræning med mere end 25 hold hver uge • BikeFit 7 dage ugentlig • Cardiotræning • Styrketræning på egen hånd • Funktionel træningsområde • Personlig programlægning • Mulighed for ALL-IN Følg med på denne side. Så holder vi dig opdateret med nyheder, eventuelle events og tilbud, som du kan se frem til. :-)


FysioDanmark Aars

Messevej nr 2, Aars, Denmark     Personal Trainer, Gym/Physical Fitness Center


VELKOMMEN til Aars Fysioterapi og Træningscenters facebook side. Her kan du læse om aktiviteter og begivenheder i vores klinik og træningscenter. Vær opmærksom på at du ikke kan bestille eller afbestille tider i vores klinik og træningscenter via vores facebook side. I Aars Fysioterapi og Træningscenter tilstræber vi at, udføre evidensbaseret fysioterapi og træning på et højt fagligt niveau med respekt for den enkelte i et positivt, trygt og nærværende miljø. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold, samt professionel vejledning af et veluddann...


Helle Heike - Din Personlige Healer

Aars, Denmark     Alternative & Holistic Health Service


REIKI healing til hele familien. Fra det lille spædbarn til den ældre generation. Jeg kører ud og laver hjemmebehandlinger. Desuden kommer jeg også på sygehuse og på plejehjem, hvis dette ønskes.


Idrætscenter Østermarken

Østermarken 22, Aars, Denmark     Gym/Physical Fitness Center, Stadium, Arena & Sports Venue, SportsLotte Friis i Aars og Hobro Zoneterapi

Himmerlandsgade 37, Aars, Denmark     Reflexologist, Health/Beauty, Massage Service


Hos Lotte Friis i Aars & Hobro Zoneterapi tilbyder vi en lang række behandlingsmuligheder indenfor sundhed, skønhed og velvære. I Aars har vi dejlige, lyse lokaler på hovedgaden med gode P-forhold lige ved døren. Her tilbyder vi bl.a. FDZ-zoneterapi, øreakupunktur og Kranio Sakral Terapi. Vi tilbyder desuden kosmetologbehandlinger, såsom: ansigtsbehandlinger, hudanalyse, hårfjerning, farve og ret af vipper/bryn, eye lash extension, make-up og fodpleje m.v. Vi forhandler Dermalogica og Jane Iredale. Endvidere tilbyder vi Negleteknik, Hot Stone massage, muskelmassage og ernæringsterapi...


Massage Aars

bogfinkevej 5, Aars, Denmark     Beauty, Cosmetic & Personal CareSkøn Krop

Himmerlandsgade 101 stuen, Aars, Denmark     Alternative & Holistic Health Service, Beauty, Cosmetic & Personal Care

"Find your fav relax venue... in one click"