Actic

Norra Infarten 79, Karlstad, Sweden     Gym/Physical Fitness Center, Fitness Trainer


Du hittar oss vägg i vägg med Löfbergs Arena, i Färjestad BK center. 1600 kvm välplanerat, fräscht träningscenter! Här har man älvutsikt från konditionsmaskinerna, öppna ytor, rehabträning, gruppträning, maskinträning och en ny, stor utökad del för fria vikter!


Actic

Drottning Kristinas Väg 3, Karlstad, Sweden     Palestra, Istruttore di fitness, Piscina pubblicaActic Karlstad City

City: Norra Strandgatan 17, F-stad: Norra infarten 79, Karlstad, Sweden     Gym/Physical Fitness Center, Personal Trainer


Välkommen till City, Karlstads träningscenter med sin moderna utrustning. City har ett centralt läge i stan. Ett naturligt val till dig som ställer höga krav på service, kvalitet och träningsglädje. Vi erbjuder även Karlstads största variation i gruppträning, senior och personlig träning. Välkomna!


Actic Lamberget

Tjärngatan 18, Karlstad, Sweden     Gym/Physical Fitness CenterAqua

Drottninggatan 7, Karlstad, Sweden     Hair Salon, Beauty Supply Store, Skin Care Service


Välkommen till aqua, vi jobbar med allt inom hårvård. Man, kvinna, ung som gammal ska känna sig hemma hos oss. Du ska känna att man alltid kan få de nyaste och kreativaste idéerna av oss. Kom in som du är – några lyxiga timmar senare ska du kunna känna dig vacker och samtidigt ha fått en upplevelse i själen. Vår önskan är att du ska känna lugn, harmoni och ett förtroende för vår kunskap. Under din behandling så bjuder vi dig på goda drycker och tilltugg.


Bailando Studios

Härtsöga 223, Karlstad, Sweden     Dance Studio, Arts & EntertainmentC/o You

Våxnäsgatan 4, Karlstad, Sweden     Personal Trainer, Massage Service


Jenny, Anna och Carola heter vi bakom c/o You. Vi är tre eldsjälar som brinner för allt som har med träning och hälsa att göra. Vi är alla utbildade Hälsotränare och är Certifierade personlig tränare, kostrådgivare och massörer, diplomerade coacher, Certifierade i HPB Hälsoprofilsbedömning och utbildade i HLR & D-HLR. Utbildningen för Hälsotränare är godkänd av Branschrådet för hälsa och är även godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Coachutbildningen är framtagen av SCIC (Sveriges Certifierade Integrativa Coacher). Hoppas ni vill bli hälsosammare tillsamm...


Charlene Nails

Järnvägsgatan 9, Karlstad, Sweden     Nail SalonClean Skin Clinic

herrgårdsgatan 10, Karlstad, Sweden     Laser Hair Removal Service, Beauty Salon, Teeth Whitening Service


Vi erbjuder permanent hårborttagning, tandblekning, spray tan och fryser bort pigmentfläckar, fettknölar & vårtor etc. Hos oss kan du boka en konsultation inför en behandling - alltid kostnadsfritt! Clean Skin Clinic är en Säker Klinik. Kliniker och salonger som är certifierade av Säker Klinik innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring.


Colorama Arena

Stadionvägen 1, Karlstad, Sweden     Stadium, Arena & Sports Venue, Gym/Physical Fitness CenterCut & Color Karlstad

Västra Torggatan 11, Karlstad, Sweden     Hair Salon, Health/BeautyDansstudion i Karlstad

Kungsgatan 6, Karlstad, Sweden     Dance studioElisabethDammyr - Up2U

Stadionvägen 2, Karlstad, Sweden     Health/BeautyEquine Therapy

S---, Karlstad, Sweden     Massage Therapist, Pet ServiceEXE laser

Vävaregatan 6, Karlstad, Sweden     Beauty Salon, Tattoo & Piercing Shop, Laser Hair Removal Service


Tatueringsborttagning och borttagning av pigmentfläckar med Q-terra Q10, den effektivaste lasermaskinen som finns idag. Starkt fokus på kundens bästa.
"Find your fav relax venue... in one click"