Salon P

Rating 5.0 (average of 33 opinions)

Skønhedssalon Salon P V/Pernille Christensen Uddannet kosmetolog og negletekniker.

Salon P


Åbningstider:
Der kan nogle dage være åbnet senere eller lukket tidligere.
Mandag 10.00-17.30 (lukket i ulige uger)
Tir-fred 10.00-1730
Lørdag 9.00-13.00 (lukket i lige uger)

Behandlinger (læs beskrivelse længere nede)

- gele negle med bio sculpture gel/ og permanent lakering med EVO2
- pedicure/ manicure
- farvning af bryn og vipper + retning af bryn
- velværemassage
- voksbehandling
- ansigtsbehandling
- diamant hudslibning
- spraytan

Gele negle med Bio Sculpture Gel
Fra 300,00 kr.
'Det sunde alternativ til dine negle' Med Bio Sculpture Gel tilbydes et neglesystem der ikke er skadeligt for dig og dine negle, da det ikke indeholder MMA, Pthalate, Toluene og Formaldehyd. Bio Sculpture er desuden det eneste neglesystem, som kan dokumentere, at systemet er 99 % allergifrit, ud fra kliniske test dokumenteret af Farmovs Paraxel, som gav Bio Sculpture gele den højeste rating, 5 stjerner. Bio sculpture gel er sammensat for at styrke og give næring til den naturlige negl. Der anvendes ingen primer eller aktivator og der files minimalt. Geleen skader ikke den naturlige negleplade og den fjernes hurtigt og skånsomt med en specialudviklet Gel Remover væske i løbet af 15-20 min. Så hvis du gerne vil have sunde flotte negle med et naturligt look så er Bio Sculpture det rette for dig. Der tilbydes både permanent lakering, forstærkning af egne negle forlængelse. Da forlængelsen bliver håndskulptureret med gele i forlængelse med din egen negl, er det meget vigtigt at du ikke klipper eller filer dem ned inden du kommer, og heller ikke runder hjørnerne på din egen negl, da det forhindrer skabelonen i at sidde fast.

Permanent lakering med EVO2
Fra 300,00 kr.
Evo Oxygenating Gel er en helt ny og revolutionerende gel der er udviklet ud fra den allerede avancerede og førende Bio Sculpture Gel teknologi. Evo Oxygenating Gel er Bio Sculpture helt nye "Fast Lane" produkt, som sikrer hurtighed og kvalitet bakket op af soliditeten fra Bio Sculpture Gels eksisterende system. Evo Oxygenating gel er Medical Grade Formulation, infusioneret med Vitamin A & E, som vil migrere til neglepladen selv efter tørring. Evo er udviklet som et system med bare en base til alle negletyper, der holder op til 3 uger eller længere. Designet til at fremme neglens gennemtrængelighed af luft og fugt for en markant forbedret sundhed af neglepladen. Vælg mellem farve eller fransk. Der er en lille manicure med i behandlingen

Manicure og Pedicure
Fra 200,00 kr.
Spa Manicure 1 time - Håndbad, peeling af hænder, skubning af neglebånd, tilfiling af negle, maske, creme, massage af underarmene og hænderne, vitamin dose, klar lak, og negleolie.
Manicure - Skubning af neglebånd, tilfiling af negle, Creme, klar lak og negleolie.
Spa pedicure 45 min - Fodbad, peeling af fødder, filing af hård hud, skubning af neglebånd, klipning af negle, tilfiling af negle, creme, fodmassage, vitamin dose, klar lak og negleolie.
Pedicure - skubning af neglebånd, klipning af negle, tilfiling af negle, creme, klar lak og negleolie.

Farvning af bryn og vipper + retning af bryn
Fra 75,00 kr.
Intensive Lash & Brow Tint tilbyder en række fordele i forhold til konventionelle bryn og vippe farve produkter. Med Intensive Brow & Lash Tint får du et farve produkt der ikke svider i øjnene, og som samtidig leverer en naturlig og holdbar farve til vipper og bryn. Vi finder sammen frem til hvilken farve der passer bedst til dig og hvilken form på dine bryn som passer din ansigtsform bedst. Der tilbydes både voks af bryn og retning af bryn med pincet.

Velværemassage
Fra 125,00 kr.
Der bliver lagt vægt på ren afslapning og velvære. Velvære-massage virker afstressende og giver dig ro i sindet og det giver dig en dybere og lettere vejrtrækning. Der tilbydes 30 min ryg massage,15 min ansigtsmassage og 30 min ansigts og nakkemassage. OBS! Tiden er inkl. din af-og påklædning.

Voks med Wax Logic
Fra 60,00 kr.
Wax Logic er et nytænkende, innovativt og revolutionerende produkt! Hvorfor er Wax Logic anderledes? - Højere arbejdstemperatur - Højere smeltepunkt - Tyndere viscositet - Mere økonomisk - Færre hårsækinflamationer - Færre knækkede hår - Mindre smertefuldt - Hurtigere behandlingstid - Voksning både med og mod hårets gro retning Wax Logic´s voks har et højere smeltepunkt andre de fleste andre voksprodukter, hvilket påvirker flere aspekter af voksning. Voksens viskositet bliver anderledes og mere flydende. Det gør at voksen lægges på i et tyndere lag med en metalspatel. Den højere vokstemperatur gør, at hårsækken åbner sig mere end ved anvendelsen af en koldere voks. Dette reducerer risikoen for betændelse i hårsækken og indgroede hår. Samtidig bliver voks processen væsentlig mindre smertefuld for dig og huden bliver mindre rød og påvirket. Desuden klister denne voks ikke. Der tilbydes voks af hage og overlæbe. Voks af halve ben og hele ben. Voks af bikini og armhuler.

Ansigtsbehandling med Glotherapeutics
Fra 385,00 kr.
Hudpleje uden parabener, kunstige farve eller duftstoffer! En serie af eksklusive hudpleje produkter skabt til at styrke, forandre og forbedre huden, med en hær af aktive ingredienser, antioxidanter og plejende botaniske udtræk. Der tilbydes 2 forskellige ansigtsbehandlinger: Klassisk ansigtsbehandling - Afrens, peeling, dybderens, maske og creme.
Luksus ansigtsbehandling - Afrens, frugtenzyme,, dybderens, maske, creme og ansigts og nakkemassage.

Diamant hudslibning
Fra 450,00 kr.
Ved behandlingen slibes overfladen af huden, hvorved døde hudceller fjernes effektivt. Det giver en synlig effekt på hudens udseende, farve, linjer & rynker, pigmentpletter mv. Det vil stimulerer hudens collagen produktion og resultere i en fastere og flottere hud, samtidig med at hudens evne til at optage næring og fugt forbedres. Let rødmen kan forekomme umiddelbart efter en behandling, foretager sig dog efter et par timer. Solbadning frarådes i 2-3 uger efter behandlingen og høj solbeskyttelses faktor anbefales.

Spraytan med California tan
200,00 kr.

    Beauty Supply Store, Nail Salon, Skin Care Service

   31170534

   www.salonp.dk

      Facebook page

      Algade 78C, Vordingborg, Denmark

Leave a comment
"Find your fav relax venue... in one click"