Sensus d.o.o.

Zdrava i njegovana koža ostvarenje je snova vječne mladosti i besprijekorne ljepote koja karakterizira društvo u kojem živimo.

Sensus d.o.o.


MEDICINSKO-KOZMETIČARSKI, ESTETSKI TRETMANI

LASERSKI TRETMANI
TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA (sa svih dijelova tijela)
UKLANJANJE BORA, PIGMENTACIJSKIH MRLJA, KAPILARA, AKNI I RENOVACIJU KOŽE
(Potrebno 4-6 tretmana)

Riješite se brzo i bezbolno neuglednih dlačica TRAJNO kao i drugih problema na koži pomoću našeg aparata VRHUNSKE KVALITETE najnovije američke proizvodnje čija je sinergija optičke energije i radiovalova zaslužna za trajno rješenje Vašeg problema.

ULTRAZVUČNA-VAKUM KAVITACIJA, LIPOLIZA I TRIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA
Želite li se riješiti masnih naslaga i celulita, učvrstiti i zategnuti kožu na bilo kojem dijelu tijela ili lica, garantiramo uspjeh a rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana.
Masne naslage i celulit nije stvar samo lijepog izgleda već je i ZDRAVSTVENI problem (LOŠA CIRKULACIJA, OTEČENE BOLNE NOGE, PROBLEMI LIMFE, OTEŽANO KRETANJE I DR.)
(Potrebno 8-10 tretmana)

Nadopunite Vaše tretmane tijela INFRACRVENOM SAUNOM
koja je prikladna za sve dobi i spolove s relativno umjerenom temperaturom od 40°C do 60°C.
Na toj temperaturi ultracrvene zrake imaju najbolje djelovanje i dokazano je da se gubi 20%-30% TOKSINA, višak teških metala (kadmij i olovo) te kolesterola.
Preporuča se za ASTMU, SMETNJE DIŠNIH PUTEVA (prehlade,sinusi…), UBRZAVA STANIČNU IZMJENU TVARI U KOŽI (zbog povećanog protoka krvi) te daje pomoć tijelu kod samo - REGULIRANJA KRVNOG TLAKA (hipo i hipertenzija), POBOLJŠAVA METABOLIZAM ZNOJENJEM, ČISTI KOŽU, POMAŽE KOD REUMATSKIH BOLOVA, OSLOBAĐA STRES, NE OPTEREČUJE SRCE,NE IZAZIVA DEHIDRACIJU.

RADIOFREKVENCIJA ZA LICE
RF tretman djeluje na principu izmjene biopolarne i monopolarne RF energije stvarajući pri tom kontrolirano i lokalizirano magnetsko polje grijući dubinski slojeve kože do 42°C, te se na taj način regenerira kolagen, koža se zateže, pore zatvaraju, strije popunjavaju, bore ravnaju, tope se masne naslage (skida se podbradak), jača elastičnost, izravnavaju se sve nepravilnosti (ožiljci od akni) i pospješuje metabolizam.
Ovim postupkom postiže se dugotrajni rezultat kod svih tipova kože.

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA
Riječ je o procesu nježnog uklanjanja zadebljalog i odumrlog sloja epidermisa (stratum corneum) i različitih nepravilnosti na koži bez popratnih pojava.
Tom metodom vrlo se uspješno uklanjaju sitne i duboke bore, keratoze, gruba koža, komedoni, hiperpigmentacije (od akni ili sunca), strije te manji ožiljci.
U vrlo kratkom vremenu postižemo izvanredne rezultate izgleda kože.

OXYGEN TRETMAN
Ubrizgavanje molekularnog kisika u kožu pod određenim nadtlakom nije samo metoda, već i najbolji prirodan i učinkovit profesionalni postupak.
Poznato je da je za tvorbu kolagena - nužno potreban kisik. Za aknastu nečistu kožu pomaže svojim antibakterijskim djelovanjem, jer kisik je otrov anaerobnim organizmima koji u koži uzrokuje upale i infekcije. Izvrstan je za kožu pušaća (siva, umorna koža).
Dobre rezultate postižemo već kod pojedinačnih aplikacija,a odlične kod višestrukih.
Može se kombinirati s ostalim tretmanima za lice.

MIKRODERMOROLER
To je KOZMETIČKO-DERMATOLOŠKI uređaj sa valjkom na kojem se nalazi preko 200 mikro-čeličnih iglica. Upotrebljava se u najnovijem postupku koji omogućava dublje prodiranje preparata u kožu (i do 70%) KROZ MIKROSKOPSKI SITNE RUPICE, koje nastaju rolanjem na tretiranom mjestu.
MIKRODERMOROLER daje vrhunske rezultate u tretiranju - BORA, ANTI-AGE PROGRAMA, OD AKNI, STRIJA. POTIČE STVARANJE KOLAGENA, ELASTICITET I TONUS KOŽE I POBOLJŠAVA RAST KOSE.

SKIN ANALIZATOR
Uvjerite se i sami pogledajte svoju kožu.
Analizom kože i njezine problematike TOČNO određujemo tretman koji je za VAS, najpogodnije KLASIČNO ČIŠČENJE LICA.
Aparaturom; OZONE STEAMER, SKIN SCRUBBER (ultrazvučno čišćenje), VACUUM, GALVANIC,HIGH FREQUENCY, SPOT REMOVAL, ULTRASONIK (za podizanje konture lica).
PREPARATI MARIA GALLAND (PARIS)
Nudimo brojne raznovrsne tretmane po potrebi i prema problematici Vaše kože. Koristimo specifične kreme i maske za modeliranje i revitalizaciju te serume, koncetrate i pilinge koji imaju najvažniju ulogu u procesu, obnavljanja kože, sa specifičnom formulom, enzima, AHA i glikolne kiseline koja je zaštićena u vlasništvu MARIA GALLAND u SYSTEM DERMATOLOGIQUE čiji proizvodi su bez parafina, parabena, umjetnih boja i dermatološki su testirani.
Unaprijeđena linija MARIA GALLAND (Paris) namijenjeno je za klijente koji očekuju najbolje rezultate u kratkom vremenu.
Priušti sebi SVOJOJ KOŽI profinjene tretmane sa SREBROM ili KAVIJAROM jer, ZDRAVA, NJEGOVANA I PROFINJENA KOŽA OSTVARENJE JE SNOVA VJEČNE MLADOSTI I BESPRIJEKORNE LJEPOTE KOJA KARAKTERIZIRA DRUŠTVO U KOJEM ŽIVIMO.


OSTALI TRETMANI:
MANIKURA
PEDIKURA
DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM
UGRADNJA UMIJETNIH TREPAVICA
BOJENJE OBRVA I TREPAVICA
PILING TIJELA
KLASIČNA MASAŽA

    Beauty Salon

   099 249 6036

      Facebook page

      Sv. Duha 25, Pozega, Croatia

  Internal parking, Parking in the street

   
Monday
11:00-19:00
Tuesday
11:00-19:00
Wednesday
11:00-19:00
Thursday
11:00-19:00
Friday
11:00-19:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed


Leave a comment
"Find your fav relax venue... in one click"