Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

gyógy-és élményfürdő komplexum

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő


Tiszaújváros turisztikailag leglátogatottabb létesítménye a Gyógy-és Strandfürdő komplexum, melynek egységei közül a Strandfürdő a nyári szezonban, míg a Gyógyfürdő, a Balneo- és Fizikoterápia, a Termál Kemping és a Hotel Termál egész évben várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeit.

A Gyógyfürdő 1200 méter mélyről jövő 57oC-os hévizet hasznosít. A viszonylag magas sókoncentrációjú - nátriumklorid és hidrokarbonát tartalmú - gyógyvíz elsősorban mozgásszervi, izületi, idült nőgyógyászati és urológiai betegségek kezelésében hatékony.

A Gyógyfürdő impozáns épületében 3 különböző hőmérsékletű (34, 36, 38oC) gyógyvizű medence közül választhatnak a vendégek. A téli szabadban fürdőzést is kedvelők pedig kiúszhatnak a 32oC-os külső, dögönyözővel ellátott medencébe. A beltéri medencében található pezsgőfürdő mellett további szolgáltatások – finn-, infra-, és bio szauna fényterápiával, jégkása készítő, álló-és fekvő szolárium, masszázs, pedikűr - garantálják a teljes regenerálódást.

A Strandfürdő medencéi kellemes időtöltést nyújtanak minden korosztálynak.
A Hullámmedence óránként elindított hatalmas hullámainak játéka, a Kalandmedence élményelemei: dombcsúszda, pezsgőfürdő, álló- és ülő hidromasszázs, vadvízcsatorna felhőtlen szórakozás élményét nyújtják felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A kicsik birodalma a Vármedence, ahol vízesés és a bástyák közötti barangolás teszi játékossá a fürdőzést. Az 50 m-es Úszómedence az úszást, míg az Anaconda és Kamikaze csúszdákkal ellátott Csúszdamedence a csúszdázást kedvelőknek nyújt lehetőséget a testmozgásra, kikapcsolódásra. Az 50 m-es medence nemzetközi úszóversenyek megrendezését is lehetővé teszi. A szabadtéri gyógyvizes medence ülő hidromasszázssal, dögönyözővel és pezsgőágyakkal nyújt felfrissülést valamennyi vendégünk számára.

Az 500 férőhelyes Termál Kemping nyáron sátor- és lakókocsihelyekkel, télen fűthető, tégla építésű apartman házakkal biztosít szálláslehetőséget a komplexum vendégei számára.

A Gyógyfürdő területén fekvő Hotel Termál 2 ágyas szobái, 2 ágyas apartmanjai és 2x2 ágyas családi szobái, étterme 50 fő részére nyújt szállás-, pihenési és étkezési lehetőséget.

    Medicina e salute, Centro benessere, Spiaggia

   +36-49/540-460

      Szederkényi út 12., Tiszaújváros, Hungary

  Internal parking

   
Monday
09:00-19:30
Tuesday
09:00-19:30
Wednesday
09:00-19:30
Thursday
09:00-19:30
Friday
09:00-19:30
Saturday
09:00-19:30
Sunday
09:00-19:30


Leave a comment


Other in the area"Find your fav relax venue... in one click"