Mony Nails - Nail Art Design - Gélové nechty

Bratislava, Slovakia     Nail Salon







MOVE academy

Staré Grunty 64, Bratislava, Slovakia     Health/Beauty


Pre všetkých, ktorí sa chcú stať inštruktormi skupinových cvičení, ale i pre tých ktorí si chcú zacvičiť a naučiť sa niečo nové. Aerobic, Pilates, PortDeBras, Dynamic Pump, Step, Body Work, bodyART, deepWork a mnoho ďaľších.






MUSCLE&FITNESS - Czech&Slovak

Seberíniho 14, P.O.BOX 40, Bratislava, Slovakia     Gym/Physical Fitness Center, Media/News Company


Měsíčník MUSCLE&FITNESS je od svého vzniku v roce 1991 nejčtenějším časopisem svého druhu na českém a slovenském trhu. Vychází 12x v roce. Jeho hlavnou tématickou náplň tvoří tvarování těla, posilovací a kondiční trénink, sportovní výživa, suplementace a regenerace. Děje se tak skloubením teoretických poznatků a nejnovějších výzkumů s bohatě ilustrovanými praktickými návody.






Neo Nutrition

Bratislava, Slovakia     Health Food Store, Gym/Physical Fitness Center, Nutritionist


Kvalitné výživové doplnky bez chémie a éčiek s garanciou najnižšej ceny a dopravou zadarmo už od 50€






Nicolette - beauty

Kopčianska 8 , Vienna Gate - Nicolette, Bratislava, Slovakia     Artist


Nie je nič krajšie a lepšie ako robiť prácu, ktorá je zároveň hobby a relax a do ktorej sa tešíte , pretože viete, že zase urobíte niekoho šťastným .






NTC - Národné Tenisové Centrum

Príkopova 6, Bratislava, Slovakia     Stadium, Arena & Sports Venue, Tennis Court, Gym/Physical Fitness Center


NAJVÄČŠÍ TENISOVÝ STANOK na Slovensku. Národné tenisové centrum je najmodernejší športovo-kultúrny stánok nachádzajúci sa v širšom centre Bratislavy. Bolo vybudované za účelom prípravy reprezentácie SR, ale aj ako športové centrum pre širokú verejnosť.






Odborne Masaze a Terapie nopp&nopp medical centrum

Rusovská cesta 36, Bratislava, Slovakia     Alternative & Holistic Health Service, Massage Service


energia, zdravie, uvoľnenie






PADMA Yoga - Silvia Čajová

Bratislava, Slovakia     Coach


Yogové štúdio Padma Yoga studio sa nachádza v centre mesta Pezinok na 2. Poschodí. Je to priestor, kde vítaný každý, pred nikým sa dvere nezatvárajú. Lekcií je viac, každý si nájde to svoje :)) stačí iba prísť.






Parfuméria a Kozmetika PARFEMS.sk

Ružová dolina25, Bratislava, Slovakia     Cosmetics Store, Health/Beauty


Pre našich zákazníkov máme bonus navyše - ku každému objednanému parfumu vzorka: Vôňa ZADARMO. Koľko parfumov - Toľko vzoriek :) Hoci máme vzoriek širokú ponuku, nemusíme sa "trafiť" do vášho nosa. Klasik by povedal: "Čo jednému nemilé, druhého bažiť môže"... Vzorky preto obmieňame a striedame. Ale uznajte - rovnako je vám príjemné očakávať, čože mi to tentokrát príde ... Tovar objednaný do 15:00 ešte v ten istý Pracovný deň odovzdávame dopravcovi na prevoz. V 98% doručuje zásielku do druhého pracovného dňa kamkoľvek po celej SR. V prípade ...






Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Rybné námestie 1, Bratislava, Slovakia     Hotel, Ristorante, Palestra


Guest rooms: 265 Hotel restaurant(s) Meeting facilities High-speed Internet Parking 24-hour frontdesk Spa services Room service Distance to city centre: 0 km Distance to airport: 15 km






Partner.sk

Pribylinská 2/A, Bratislava, Slovakia     Health/Beauty


Keď ide o zdravie, žiadame o pomoc a radu tých, ktorým najviac dôverujeme a tých, ktorí sú k nám najbližšie. Takto vníma svoje poslanie aj každý lekárnik lekárne Partner. Lekárne partner sú individuálne lekárne združené pod jednou značkou a je ich viac ako 450 po celom Slovensku. Lekáreň Partner predstavuje pre svojich návštevníkov miesto najrýchlejšieho, najdostupnejšieho a najdôveryhodnejšieho miesta na osobnú konzultáciu v oblasti zdravia.






Pe3 Nabytok

Bratislava, Slovakia     Arte, Arti


Beauty inside out MAKE UP ART,HAIRDESIGN,MEHNDI TATTOO, TRADIIONAL TANRA YOGA, JEWELRY FROM KASHMIR,NEPAL and made by me






Pedikúra do domu

Bratislava, Slovakia     Medical & Health, Beauty Salon


Nohy sú najzaťaženejšou časťou tela a pritom im venujeme najmenej pozornosti. Všimneme si ich v lete, pretože ich chceme mať pekné, alebo keď sa vyskytne bolestivý problém, pretože ich chceme mať opäť zdravé. Pravidelná pedikúra by pritom mala byť samozrejmou súčasťou starostlivosti o seba samého. Veď nohy potrebujeme celý život! Pedikúru som začala robiť na svojich najbližších, kamarátkach, kolegyniach. Nakoniec moje hobby prerástlo aj moje vtedajšie povolanie a teraz sa venujem pedikúre naplno. Nie je to len "škrabkanie piat a strihanie nechtov", ale ...






PIMP Your Body

Bratislava, Slovakia     Health/Beauty


Peelingy PIMP Your Body sú 100% prírodné, neobsahujú žiadne pridané umelé, konzervačné či chemické látky. Šetrne odstraňujú odumreté bunky, pokožku prečistia, vyhladia a zregenerujú, pokožku hĺbkovo hydratujú, vyživujú a zanechávajú pleť jemnú a vláčnu. Ich kombinácia má na pokožku mimoriadne priaznivý vplyv, zbavuje ju nedokonalostí ako je šupinatosť, začervenanie, drobné vyrážky či celulitída.






Pole Dance s Momo

Ružinovská 28, Bratislava, Slovakia     Sports & Fitness Instruction


Poledancu som sa začala venovať v roku 2014 a musím uznať, že mi maximálne zmenil život. Pred PD som sa nikdy žiadnemu športu nevenovala a preto boli začiatky pomerne tažké. Skĺbenie športu a tanca v jednom ma nesmierne baví a preto aj moje tréningy sú o choreografiách, v ktorých sa znažím prepájať tanec a akrobaciu na tyči. Okrem trénovania sa venujem aj súťažiam a vystúpeniam v pole dance kde sa mi podarilo aj pár krát uspieť. Ak rady tancujete a chcete zistiť čo je vertikálna akrobacia na tyči, rada Vás uvidím na svojom tréningu.




"Entspannen Sie sich mit einem Klick"