Biotrend ilutoodete e-pood

Liivalaia 22, Tallinn, Estonia     Cosmetics Store, Beauty, Cosmetic & Personal Care


Oma brändide valikus oleme lähtunud toodete keskkonnasõbralikkusest, naturaalsusest, nahasõbralikkusest. Meie tuntumaks kaubamärgiks on Annemarie Börlind- ökoloogiline kosmeetikasari Saksamaalt, mis ei sisalda midagi kunstlikku. Sama kontseptsiooniga, samadelt tootjatelt heaolusari Tautropfen, allergikutele mõeldud sari Dadosens. Ja palju, palju muud!






Blackstar Premium

Tornimäe 5, Tallinn, Estonia     Health/Beauty







Braun Eesti

Mustjuure 9, Tallinn, Estonia     Appliances, Beauty, Cosmetic & Personal Care


Braun – see on kõrgekvaliteediliste elektrooniliste seadmete bränd Saksamaalt, mis on asutatud Max Brauni poolt 1921. aastal Frankfurt Mainis. Kaubamärgi eesmärgiks on luua tooteid, mille iga detail on läbi mõeldud inimeste heaolu tagamiseks. Eriline „Braun“ disain ei ole ainult õrn, vaid ka ergonoomiline ja modernne. Saksa täpsus ja põhjalikkus, soov olla keskkonnasõbralik – kõik see ja enamgi veel mahub kaubamärki „Braun“.






ClearlyEesti

Tallinn, Estonia     Health/Beauty


Isabella's Clearly on looduslik tootesari juustele, nahale ja kehale ning vaimule. Et saavutada maksimaalselt häid tulemusi valmivad tooted väikeste kogustena Eestis käsitööna. Toodete loomisel kasutatakse kõrgekvaliteetseid looduslikke õlisid, soolasid ja ravimtaimede ekstrakte. Tänu sellele aitavad Clearly tooted säilitada ilu kemikaale või säilitusaineid kasutamata. Tooteid pole kunagi testitud loomade peal ja nad on 100% vegan. Isabella's Clearly lähenemisfilosoofia on lihtne. Me kõik sünnime siia ilma tervete juuste ja nahaga. Meie loodud tooted aitavad taastada kõik naha ...






D Päike päevituskeskus

Tartu mnt 80D, Narva mnt 7, Sõpruse pst 201/203, Tallinn, Estonia     Health/Beauty, Tanning Salon


Päevitades d Päike solaariumites, päevitate justkui looduses, sest saadud UV kiirguse doos on võrdne päikese käes viibimisega Vahemere ääres keskpäeval. Mõõdukas päevitamine on kasulik nii looduses kui solaariumites. d Päike kliendikaart kehtib ka nii Päike kui Päikesekiir päevituskeskustes üle Eesti ja vastupidi. d päevitada on võimalik Tallinnas: Narva mnt 7 Gonsiori 2 Tallinna Kaubamaja Tartu mnt 80d Zelluloos Paldiski mnt 102 Rocca al Mare Sõpruse pst 201/203 Magistral Mahtra 1 Mustakivi Tammsaare tee 116 Mustika Viimsis: Sõpruse tee 15 Rakveres: Adoffi 11 Kroonike...






Decoris Showroom

Telliskivi 60N, Tallinn, Estonia     Health/Beauty


Decoris Showroom on kokku toonud ilumaailmas tuntud ja rohkemlt auhinnatud kaubamärgid – Balmain Hair Couture, ghd, Kevin.Murphy, Halo, Hair Elegance, Supermood, Dondella ja Vita Liberata. Mis ühendab neid brändi? Usume, et nendeks on kvaliteet, juukse- ja nahasõbralikkus ning loomulikult ka soov pakkuda klientidele üksnes parimat!






Dental Kaartinen - Laserwhitening - Irina Shinkevich

narva maantee 4, Tallinn, Estonia     Teeth Whitening Service, Health/Beauty


Dentalkaartinen is a professional dentistry based in the city center of Tallinn. The founder of Dentalkaartinen is a Finnish dentist with over 20 years of experience in dental aesthetics. You can be sure to experience excellent work at reasonable prices. We speak fluently Finnish, English, Estonian and Russian. Our laser whitenings are done by our qualified and gentle dental nurse Irina from Dentalkaartinen. After the whitening it is best to avoid any colouring drinks and foods (for example red wine, coffee, tea, blueberry, beetroot) for the next 24 hours.






Dermosil Eesti

Tallinn, Estonia     Cosmetics Store, Health/Beauty


Meie emafirma Dermoshop Oy on välja töötanud ja müünud nahahooldustooteid alates 1988 aastast. Meie tootevalikust leiad nii nahahooldus-, kosmeetika-, juuksehooldustooteid kui ka toidulisandeid. Dermosili tooteid saab osta ainult meie veebipoest. Dermosili tooteid müüakse otsemüügi teel nii era- ja juriidilistele isikutele. Eestis alustasime eestikeelse veebipoega aastal 2005, järgmisel aastal avasime klientide soovil ka venekeelse veebipoe. Tellitud tooteid saab kätte kiiresti, kliendi valikul kas kulleriga või SmartPosti pakiautomaati. Pakume klientidele nii tasuta Dermosili aja...






Dharma Yoga Residence & Clinique

Pärnu maantee 32, Tallinn, Estonia     Restaurant, Residence, Spa


La coscienza di sé comporta un più rapido procedimento di evoluzione, che si attua, appunto, per mezzo dello yoga. Il fine superiore che ispira questa concezione è quello di portare l'umanità ad una più alta e diversa coscienza di sé, poiché il tempo per questa maturazione è finalmente giunto.






Douglas Estonia

Peterburi tee 2, Tallinn, Estonia     Beauty Supply Store







Dr.OHHIRA probiootikumid

Tallinn, Estonia     Vitamins/Supplements, Medical & Health, Beauty, Cosmetic & Personal Care


Dr. Ohhira on probiootiliste toodete sari, mille eesmärgiks on aidata ning toetada inimorganismi ,taastades selle loomuliku mikrofloora ja tasakaalu.






Ирина Васильева мастер Проблемного Педикюра

Tallinn, Estonia     Salute/bellezza







Российская Косметика в Эстонии / Vene Kosmeetika Eestis

Kopli 35B, Tallinn, Estonia     Beauty, Cosmetic & Personal Care







E&T Hand i Hand massaaži ja ilutuba

Tallinn, Estonia     Massage Service, Beauty Salon







Estetix Group - Baltic

Keemia 4, Tallinn, Estonia     Beauty, Cosmetic & Personal Care





"Entspannen Sie sich mit einem Klick"