Еликсир Ексклузив Парфимерии

Rating 4.7 (average of 158 opinions)

Mалопродажба на парфеми, декоративна и препаративна козметика. Локации: http://e-elixir.mk/kontakt/
Еликсир е компанија основана во 1993 година чиј менаџерски тим има голема посветеност во обезбедување на највисоко можно ниво на квалитетна услуга за сите наши клиенти и потрошувачи. Токму заради тоа ние во 2004 година влеговме во проектот малопродажба на парфеми, декоративна и препаратаивна козметика и ги отворивме првите два ексклузивни продажни салони.
Отворањето на малопродажните салони го направивме заради тоа што сакавме сите потрошувачи да добијат поголема вредност на она што го купуваат, а тоа можеме и го правиме преку тоа што им нудиме квалитетни производи и извонредна услуга.

    Beauty, Cosmetic & Personal Care

   e-elixir.mk

      Facebook page

      Ул. Козле 124б, Skopje, Macedonia

  Internal parking, Parking in the street

Leave a comment
"Find your fav relax venue... in one click"