Structure in CroatiaStructure in Croatia

Zagreb SpinaliS Zagreb

SpinaliS Zagreb

SPINALIS AKTIVNI RADNI STOLCI Aktivnim sjedenjem na SpinaliS stolcu s gibljivim sjedištem jačamo i prokrvljujemo mišični tonus leđa što je temel... »

Zagreb Marino Basic

Marino Basic

Professor of kinesiology with 15 years of experience as personal coach of many pro and amateur athletes.

Nasice Queen B

Queen B

Branka Kraljik Runje (Queen B) internationalni master educator u području ekstenzija trepavica, osoba koja je prva upoznala Hrvatsku i sve zemlje Ba... »

Zagreb Naturala.hr

Naturala.hr

Naturala.hr www.naturala.hr je lifestyle magazin koji promovira zdravi pristup životu - zdravu prehranu, prirodnu kozmetiku, ekologiju...

Zagreb KK Cibona

KK Cibona

KK Cibona osnovan je 1946. godine, a prvo ime koje je klub nosio bilo je Sloboda. U prvih nekoliko godina klub je često mijenjao ime (Sloboda, SD Zag... »

Karlovac SC Blue Gym Karlovac

SC Blue Gym Karlovac

U našem sportskom centru će svatko naći sadržaj za sebe. Od samostalnog vježbanja u teretani, gdje je na raspolaganju naše stručno osoblje do n... »

Zagreb MBS Centar

MBS Centar

Vodeći sportsko medicinski centar koji individualnim pristupom i funkcionalnom dijagnostikom postiže izvrne rezultate u rješavanju najčešćih teg... »

Novigrad Amelie Health&Beauty

Amelie Health&Beauty

Amelie Health&Beauty je salon ljepote u kojem Vam nudimo sljedeće usluge: NJEGA LICA Uz vrhunsku kozmetiku Thalgo nudimo vam: Hyaluron linija: za za... »

Novska Salon Diamond Vl. Katarina Poljak

Salon Diamond Vl. Katarina Poljak

Drage moje dame sve što vama treba nalazi se na jednom mjestu. Profesionalna oprema koja jamči visoku kvalitetu. Posjetite nas i uvjerite se sami! :... »"Find your fav relax venue... in one click"