Structure in FinlandStructure in Finland

Loimaa Studio Flow & Go

Studio Flow & Go

TANSSIKOULU, TANSSINOPETUS, TANSSIRYHMÄ Studio Flow & Go tarjoaa tasokasta, ajan henkeä seuraavaa ja ennen kaikkea hauskaa tanssinopetusta kaikenik... »

Borgå Sanne's Wellness

Sanne's Wellness

Jag gör avslappnande, vårdande och helande massage i hemtrevliga förhållanden till tonerna av avslappnande musik och bäddar in dej varmt under m... »

Vantaa Foreverclub

Foreverclub

Forever Hiekkaharju Oy sijaitsee osoitteessa Tennistie 3, aivan Hiekkaharjun juna-aseman läheisyydessä. Noin 2800 m2 suuruinen tila on kodikkaasti... »

Naantali Hyvinvointihuone HEHKU

Hyvinvointihuone HEHKU

Hyvinvointihuone HEHKU tarjoaa arjen kiireistä irrottautumista – hetken omaa aikaa. Jätä stressi ja suorittaminen ja tule kanssamme rentoutumaan ... »

Kangasala Poledance Piagrina

Poledance Piagrina

Syksyllä 2015 oli Mobilian johtajan sijaisen läksiäiset ja ohjelmaksi oli tilattu minulta tankotanssiopetusta hänelle. Tämän tilaisuuden päätt... »

Lappeenranta Foreverclub

Foreverclub

Forever Liikuntakeskus Huhtiniemessä on alueen suurin liikunta- ja kuntokeskus. 6500 neliötä liikuntatiloja sisältävät 4 eri kuntosalia (naisten... »

Pälkäne Kopuan hevostila & hevoshieroja Mari Korkiakangas

Kopuan hevostila & hevoshieroja Mari Korkiakangas

Pikku talli Pälkäneellä, karsinapaikkoja ja laidunpaikkoja. Hevoshierontaa kotikäynteinä Pirkanmaan ja Kanta-hämeen alueella.

Salo Lady's Club Salo

Lady's Club Salo

Lady's Club Salo on ainoastaan naisille suunnattu liikuntakeskus, joka tarjoaa palveluita naisten hyvinvoinnin tukemiseksi. Tällaista paikkaa on moni... »"Find your fav relax venue... in one click"