Structure in HungaryStructure in Hungary

Mátészalka Sun Max Szolárium Mátészalka

Sun Max Szolárium Mátészalka

Várunk Minden Kedves Vendéget!

Székesfehérvár Párizs Parfümház

Párizs Parfümház

Családi vállalkozásként 1996-ban nyitottuk meg Parfümházunkat, Székesfehérvár belvárosában a Kégl György u.2. szám alatt, Párizs Parf... »

Budapest Szépség-gyár

Szépség-gyár

Szépség-gyár: Az én világomban ragyogó tekintetek, elégedett mosolyok, igazi metamorfózisok, gyönyörű porcelánbabák születnek. Nem akaro... »

Nagykanizsa Írisz Körömszalon

Írisz Körömszalon

"Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott." Szeretettel várom Kedves Ven... »

Sopron Cutler Gym Sopron

Cutler Gym Sopron

exkluzív környezet, motiváló zenék és videók a hatalmas kivetítőn, mosolygós recepciósok, jó társaság, a kemény edzés után finn szau... »

Szolnok Szőke Krisztina-LaFemme Salon & Beauty Academy & Shop

Szőke Krisztina-LaFemme Salon & Beauty Academy & Shop

Szőke Krisztina vagyok! 2005-ben végeztem el az OKJ-s Kéz-és Lábápoló, Műköröm építő képzést. Folyamatosan a szakmában dolgozom azót... »

Kaposmero MR - Kézműves Kozmetikum és Szappan

MR - Kézműves Kozmetikum és Szappan

A szappanok elkészítésekor minőségi alapanyagokkal dolgozom, melyek étkezési célra is felhasználhatóak. Elgondolásom szerint minden olyan ... »

Budapest Life1 Corvin Wellness

Life1 Corvin Wellness

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgált... »

Kiskunhalas Design Nail Studio

Design Nail Studio

Juhász Szilvia Kézápolás, műkörömépítés. Díszítő és technikai okleveles továbbképzések. Vizsgafelkészítők, OKJ-s tanfolyamok. C... »

Gödölö Fitness Pont Gödöllő

Fitness Pont Gödöllő

A Hypoxi trainer nem divat, hanem nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapoz... »

Gyor Sinergy Fit & Relax Studio Győr szolárium, alakformálás, masszázs

Sinergy Fit & Relax Studio Győr szolárium, alakformálás, masszázs

Alakformálás felsőfokon! Válaszd a minőséget és a szakértelmet! Szalonunk 2007 óta tevékenykedik a szépségápolás területén. A Mediterr... »"Find your fav relax venue... in one click"