Structure in NetherlandsStructure in Netherlands

Leeuwarden Fitland Leeuwarden

Fitland Leeuwarden

Fitland is een keten met luxe Wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Daarnaast biedt Fitland diverse mogelijkheden op zakelijk gebied.

Nieuwegein Mill's Esthetics

Mill's Esthetics

Op zoek naar een carecenter, waar de focus duidelijk ligt op klant tevredenheid? Bent u toe aan een nieuwe look, wenst u een workshop te volgen op het... »

Woerden Aafke's distributie van exclusieve parfums

Aafke's distributie van exclusieve parfums

AAFKE'S is importer and distributor for exclusive perfume houses. We represent the perfume houses of ACQUA di GENOVA, BOIS 1920, CASAMORATI, KEMI, SHA... »

Veendam Sandra's hairstudio

Sandra's hairstudio

Wij zijn een professionele kapsalon,altijd op de hoogte van de laatste haarmode en make-up,wij werken met farouk sydtems, bekent van de Chi lijn, gepr... »

Ommen Studio 85

Studio 85

Dans Studio 85 is de plek voor professionele danslessen in Ommen. Dansschool waar we kwaliteit en techniek combineren met veel dansplezier en persoonl... »

Groningen TrainMore Groningen

TrainMore Groningen

TrainMore is een revolutionair concept waarbij elke workout wordt beloond met 1 euro korting. En dat werkt. Bij TrainMore geen slapende leden, bij ons... »

Maarssen X-clusive Dance & Sports Maarssen

X-clusive Dance & Sports Maarssen

X-clusive Dance & Sports is een dansschool in het centrum van Maarssen. Deze dansschool is opgericht in 2009 door de ervaren danser/instructeur Jessic... »

Voorburg Guasha therapie Z-Holland

Guasha therapie Z-Holland

Guasha is een schraaptechniek die al meer dan tweeduizend jaar oud is en in China is ontwikkeld tot een zeer goede therapie welke inzetbaar is bij hon... »

Baarn Pink Gellac

Pink Gellac

Haal Pink Gellac nu 30 dagen op proef in huis met 50% korting. Pink Gellac bied u de oplossing voor minimaal 14 dagen perfect gelakte nagels. Geen afb... »"Find your fav relax venue... in one click"