Structure in SerbiaStructure in Serbia

Kragujevac Cacao Beauty Center

Cacao Beauty Center

Studio Cacao osnovan je 1. oktobra 2012. godine u Kragujevcu. Stalno usavršavanje vlasnice salona i osoblja na edukativnim seminarima iz oblasti mani... »

Novi Sad Vreme za mene

Vreme za mene

Kavitacija Ultrazvučna kavitacija efiksano uništava uporno i duboko salo, smanjuje njegovu količinu i veličinu lipocita. Eliminišu se velike nasl... »

Novi Sad IMARA Centar za kineziterapiju i masažu

IMARA Centar za kineziterapiju i masažu

Kineziterapija je sastavni deo fizikalne terapije i rehabilitacije ,vrlo važan segment lečenja jer aktivno uključuje pacijenta .Kineziterapija je v... »

Zlatibor Hotel & Spa Idila

Hotel & Spa Idila

IDILA - Hotel & spa - je novi savremeni turistički objekat visoke kategorije na Zlatiboru...Sadržaji spa zone hotela koncipirani su da zadovolje pot... »

Niš Salon venčanica Gracia

Salon venčanica Gracia

Za sve devojke koje žele da se razlikuju od drugih, a da budu moderne, elegantne i jedinstvene, salon venčanica Gracia je pravo mesto za njih. Bud... »

Vranje Kozmetika Marija

Kozmetika Marija

Kozmetički salon "Mademoiselle" pruzanje svih kozmetickih usluga: - depilacija (topla i hladna) - manikir - pedikir - izlivanje i nadogradnja noktiju... »

Užice Diva fitnes

Diva fitnes

Diva fitness klub smo osnovali 2011. godine želeći da Užičankama ponudimo nešto više od teretane. Pored sprava za vežbanje, u ovom klubu se tre... »

Belgrade Dr.Hauschka Srbija

Dr.Hauschka Srbija

Sastojci iz prirode, pažljivo odabrano lekovito bilje, vlastiti koncept obrade i jedinstvena misao vodilja - sve to karakteriše Dr.Hauschka kozmetik... »

Belgrade Solgar Srbija

Solgar Srbija

SOLGAR GARANTUJE KVALITET BEZ KOMPROMISA Danas je Solgar sa više od 460 proizvoda, u više od 40 zemalja sveta, vodeći svetski autoritet u nutricio... »"Find your fav relax venue... in one click"