Structure in SloveniaStructure in Slovenia

Celje Alchemy Naturals

Alchemy Naturals

Alchemy je butična trgovina z naravno in organsko kozmetiko za nego kože. Naš pristop temelji na individualnem svetovanju in strokovnosti, saj se z... »

Cerknica ANDIFIT - WELLNESS SVAROG

ANDIFIT - WELLNESS SVAROG

Storitve>: -NEGA obraza in telesa,masaže,depilacija,pedikura,manikura, hujšanje,kavitacija,wrapingi,svetovanje - prehrana ,vadba, SPA kapsula, SAVN... »

Sezana Vodene vadbe za ženske

Vodene vadbe za ženske

Bootybarre je energična in predvsem učinkovita vadba za ženske vseh starosti, ki je dobila ime po baletnem drogu ob katerem skozi uro krepimo telo.... »

Divaca Zenja - Vrelec življenja

Zenja - Vrelec življenja

Zenja je novodobni koncept, ki združuje udobje bivanja s kvaliteto preživljanja časa ter ideali osebnega razvoja. Doma je na čarobno zelenem Krasu... »

Domzale A-kozmetika

A-kozmetika

Strokovno in kakovostno poskrbimo za vas z: nego obraza, ultrazvokom in diamantnim pilingom, pedikuro, manikuro in depilacijo. Z lastnim vlaganjem ... »

Trebelno Posestvo Pule - Pule Estate

Posestvo Pule - Pule Estate

KOŠČEK NEBES V nebeškem miru sredi planote ležijo historične stavbe Posestva Pule, nekoliko nižje pa nove, udobne lesene hiše z luksuznimi apar... »

Murska Sobota Bottega Verde Murska Sobota

Bottega Verde Murska Sobota

Bottega Verde Murska Sobota kot edina specializirana trgovina z naravno kozmetiko v Pomurju, nudi široko paleto proizvodov, namenjenih ljubiteljem na... »

Cerklje na Gorenjskem MFit studio

MFit studio

V MFit studiu vam nudimo vadbo v svetlih, zračnih in prijaznih prostorih. Tukaj se boste razgibali, pozabili na stres ter si nabrali novih moči za o... »

Mozirje Telovadnica David

Telovadnica David

Za več info in vsa vprašanja pišite na info@telovadnica-david.si Športni center TELOVADNICA se nahaja v centru Mozirja (nasproti Nove ljubljans... »

Trbovlje Parfumerija  REFAN Trbovlje

Parfumerija REFAN Trbovlje

Refanovi parfumi temeljijo na dolgoletni tradiciji; znani so že od takrat, ko oblačila in parfumi še niso imeli imen. V kvaliteti izdelave in obsto... »"Find your fav relax venue... in one click"