Structure in SloveniaStructure in Slovenia

Skofja Vas Japonska Metoda Vera

Japonska Metoda Vera

- Estetsko oblikovanje obrvi po japonski metodi - Shading brows ali senčenje obrvi - Oblikovanje obrvi s pinceto - Tečaj vrisovanja obrvi po japons... »

Trebnje Mystic Nails - cvelb.ART

Mystic Nails - cvelb.ART

Pod imenom Mystic Nails boste našli vrhunske produkte za profesionalno manikiro. Znamka MN združuje modelirne gele za najvišja pričakovanja nohtni... »

Kranj Jaydancestudio

Jaydancestudio

Dance Studio

Maribor Depilacija V Mestu

Depilacija V Mestu

Smo prvi waxing-depilacijaski salon v Sloveniji, ki se profesionalno ukvarjamo z vročim voskanjem z svojo lastno tehniko-metodo voskanja in s posebno... »

Ljubljana Estetika Medart

Estetika Medart

Estetika Med-Art je medicinsko-estetski center, ki vrača mladostnost in zdravje, ter vam pomaga, da se boste v svoji koži počutili zadovoljne in sr... »

Mala Nedelja Bioterme

Bioterme

Bioterme Mala Nedelja se nahajajo v osrčju Prlekije, v občini Ljutomer. Hotel Bioterme **** je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Sl... »

Lovrenc na Pohorju Zelišča Salvia

Zelišča Salvia

Ljudje vedno bolj pogosto segamo po naravnih receptih, ki so jih poznale že naše babice in si želimo dobrega zdravja ter počutja. Živimo v prel... »

Velenje M-Dance

M-Dance

ŽIVIM, DA PLEŠEM!!! Od septembra 2013 imamo v Velenju nov plesno rekreacijski studio Mdance,pod vodstvom Mojce Marko. V plesnem studio plešejo otr... »

Postojna Beauty Box Studio

Beauty Box Studio

BEAUTY BOX (lepotni salon) V našem salonu vam ponujamo: trend barvanje (ombre,balayage,ecaille,baby lights,low lights) BARVANJE LAS z PASTELNIMI bar... »

Velenje AHR - Ana Hair Removal

AHR - Ana Hair Removal

IPL+RF naprava se uporablja za: Trajno odstranjevanje dlačic, pomlajevanje kože, odstranjevanje gubic, odstranjevanje aken, odstranjevanje žilic, z... »

Piran Jasmine Studio 2M Beauty

Jasmine Studio 2M Beauty

What you can dream it, so can do it. Što možeš sanjati, to možeš i učiniti. Walt Disney"Find your fav relax venue... in one click"