Structure in SloveniaStructure in Slovenia

Postojna OZZZzY trade mark, izobraževanje in svetovanje

OZZZzY trade mark, izobraževanje in svetovanje

Reiki je brezmejna, univerzalna energija, ki nam je dana v uporabo za lajšanje bolezenskih simptomov in predvsem vzrokov. Je energija univerzuma, dan... »

Ravne na Koroskem Solna pravljica

Solna pravljica

Na Ravnah se odpira solna soba, kjer se bodo izvajale solne terapije, gre za povsem naravno, ne invazivno metodo, kjer se vdihava solni aerosol v mikr... »

Grosuplje Natural 24/7 GYM

Natural 24/7 GYM

Zaradi potrebe po centru, ki bi ponujal dobre pogoje tako za vadbo rekreativcev kot tudi za trening vrhunskih športnikov, smo se odločili, da za vas... »

Radovljica Teta Pehta, Center za bioresonanco in naravno zdravljenje

Teta Pehta, Center za bioresonanco in naravno zdravljenje

Bioresonanca je neboleč in udoben pristop odkrivanja in zdravljenja energijskega neravnovesja v telesu. Pomaga pri težavah z alergijami vseh vrst, p... »

Lesce Evalates

Evalates

Vadba PILATES-a vam bo odpravila/omilila bolečine, povečala mišično moč, vas oblikovala, izboljšala telesno držo in povečala gibljivost.

Bled Wellness Živa Bled

Wellness Živa Bled

V Wellnessu Živa, ki se nahaja v Hotelu Golf, nadaljujemo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih... »

Celje SVIPI - Beauty Center

SVIPI - Beauty Center

SVIPI d.o.o. Trnoveljska cesta 2 3000 Celje Slovenija ŠPORTNI KLUB SVIPI Novi trg 16, 3000 Celje SVIPI - smo strokovnjaki za vaš izgled in počut... »"Find your fav relax venue... in one click"