Structure in SloveniaStructure in Slovenia

Brezice THE-Nutrition Brežice

THE-Nutrition Brežice

Športna prehrana, prehranska dopolnila, vitamini, minerali, omega 3, glukozamin, beljakovine, nadomestki obrokov, osebno trenerstvo, zasebni fitnes, ... »

Polzela D-GYM

D-GYM

CLEAR YOUR MIND OF CAN'T Hočete izgubiti odvečno maščobo, povečati mišično maso, izboljšati moč, eksplozivnost, koordinacijo, stabilnost, vz... »

Velenje M-Dance

M-Dance

ŽIVIM, DA PLEŠEM!!! Od septembra 2013 imamo v Velenju nov plesno rekreacijski studio Mdance,pod vodstvom Mojce Marko. V plesnem studio plešejo otr... »

Maribor FIT Tovarna EDU - personal training/coaching education

FIT Tovarna EDU - personal training/coaching education

FIT Tovarna EDU se ukvarja z izobraževanjem trenerjev in splošne populacije na področju rekreacije, športa in fitnesa. Sodelujemo s strokovnjaki i... »

Kranj Color US

Color US

COLOR US Vibrant Party direct colours are suitable for salon use and home care. Either way your hair will be healthy looking with nice vibrant colour.... »

Ljubljana Ekaterina Timofeeva Nailhouse

Ekaterina Timofeeva Nailhouse

Podaljševanje nohtov,Vse vrste nail arta,izvedba tečajev,pedikura,podaljševanje trepalnic,delam od 2007,zmagovalka mednarodnih tekm. tel. 041 777 8... »

Ljubljana Forever Living Products Slovenija

Forever Living Products Slovenija

Razpolagamo s številnimi patenti za stabilizacijo Aloe Vere, kar zagotavlja izdelke najvišje kvalitete na področju zdravja in lepote za Vašo upora... »

Grosuplje Natural 24/7 GYM

Natural 24/7 GYM

Zaradi potrebe po centru, ki bi ponujal dobre pogoje tako za vadbo rekreativcev kot tudi za trening vrhunskih športnikov, smo se odločili, da za vas... »

Ljubljana Fruit Journey

Fruit Journey

Presni užitki so predlogi za brezgrešno sladkanje. Recepti so brez alergenov (mleko, jajca, gluten). Sladice so veganske in nizko maščobne. Pomemb... »

Maribor Joga Vita

Joga Vita

Ritem telesa je tesno povezan z ritmom Zemlje. Naše telo je, tako kot Zemlja, globok vodnjak modrosti, ki čaka, da ga odkrijemo.

Ljubljana Tajska Masaža Onzonthai

Tajska Masaža Onzonthai

Superior THAI massage salon in Ljubljana City-SLOVENIA"Find your fav relax venue... in one click"