PhysiQ Fitness / CrossFit Zuid

Rating 4.8 (average of 119 opinions)

Thuisbasis van CrossFit Zuid. Fysieke vrijheid opbouwen om optimaal te genieten van alle activiteiten die jouw leven de moeite van het leven waard maken.
Thuisbasis van CrossFit Zuid en sinds 2016 aan de slag onder de naam PhysiQ Fitness. (spreek uit als Fysiek)

Als dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt, dan is de kans groot dat je serieus klaar bent om te gaan werken aan een lijf voor je leven. Dat is namelijk waar wij jou bij willen helpen: je fit maken zodat je kunt genieten van alles wat jouw leven de moeite van het leven waard maakt.

Om dit te kunnen doen vinden we het belangrijk om de tijd voor je te nemen zodat we je werkelijke wensen zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen. Training is waarschijnlijk maar een onderdeel van het resultaat dat je zoekt en hoe beter we weten wat je wilt, hoe beter we onze programma’s op maat kunnen maken om je te helpen je doel te bereiken.

In onze lessen maken we gebruik van CrossFit en functionele oefeningen. Wanneer je niet bekend bent met deze manier van trainen, dan kan dit soms intimiderend overkomen. Dat snappen we volledig. Daarom start iedereen met MOVE. Dit is een beginnersles voor nieuwe leden waarin je met een kleine groep in een rustige omgeving aan de slag gaat met de basisprincipes van bewegen. Daarna kun je jezelf gaan inschrijven voor de trainingen: WOD of WORK. Deze trainingen hebben een eigen thema en afhankelijk van je niveau wordt de inhoud aangepast.

Onze missie is om levens te veranderen. Dit doen we al met veel succes sinds 2012 en we zijn blij dat we jou binnenkort misschien ook mogen gaan helpen.

    Gym/Physical Fitness Center, Fitness Trainer

   +31 (0)165 234 324

      Scherpdeel 20, Roosendaal, Netherlands

  Internal parking

   
Monday
06:45-21:00
Tuesday
09:00-21:00
Wednesday
06:45-21:00
Thursday
09:00-21:00
Friday
06:45-20:00
Saturday
08:00-12:00
Sunday
10:00-12:00


Leave a comment


Other in the area

Fit For Free

Roosendaal

BigGym Roosendaal

Roosendaal

Weightlossclub.eu

Roosendaal

Amanda's nagelsalon

Roosendaal

Australian Gold

Roosendaal


"Find your fav relax venue... in one click"