DGI Huset Aabybro

Jens Møllers Vej 3, Aabybro, Denmark     Gym/Physical Fitness Center, Community Organization, Organization


På vores facebookside kan du blive opdateret med DGI Husets aktiviteter og nyheder. Vi vil lægge billeder ud af nyheder, aktiviteter, arrangementer, foreninger og de besøgende.


Gaia Yoga

Kirkevej 19 B, Aabybro, Denmark     Yoga Studio


Jeg hedder Anne B. Pallesgård, og er examineret 200 T Hatha yogalærer fra HAMSA, er stress coach og har været fysioterapeut siden 1999. Desuden efteruddannelse i Yin Yoga - primært hosJo Phee. Denne blanding gør mig til en grundig, nærværende og rutineret underviser. Jeg har har drevet eget yogastudie og fysioterapi klinik i mange år på Grønland, men er nu bosat i Aabybro. Her underviser jeg i mit eget lille lokale på Kirkevej 19 B og har en lille klinik hvor jeg laver behandlinger. Se mere på www.gaiayoga.dk


Pernille’s Barbershop

Kræn Spilmandsvej 2.c, Aabybro, Denmark     Beauty SalonTime2fitness Aabybro

Kattedamsvej 36, Aabybro, Denmark     Palestra


Med Time2fitness ønsker vi, at du opnår større velvære og dermed større selvværd. Det er indeholdt i sloganet "styrk dit velværd" - en kreativ brug af det danske sprog, og det er helt bevidst. Kender du udtrykket "En sund sjæl i et sundt legeme?" Brug lidt tid på at pleje din krop, så får du større velvære, og du styrker samtidigt dit selvværd.
"Find your fav relax venue... in one click"