PearlSmile Celje

Glavni trg 13, Celje, Slovenia     Teeth Whitening Service, Health/Beauty, Cosmetics Store


PearlSmile GmbH nemško profesionalno podjetje, ki deluje na področju beljenja zob predstavlja najnovejši koncept v svetu beljenja zob. Koncep je sprožil revolucijo v industriji kozmetičnih tretmajev in storitev. Prva cilj je bil zadovoljiti željo ljudi po postopku, ki je dokazano 100% varen in popolnoma neboleč. Ponosni smo, da smo lahko tudi mi del takšnega uspeha in lahko podjetje PearlSmile sedaj zastopamo tudi v Celju.






Plesna šola Kattan

Celje, Slovenia     Dance Studio, Dance School


ZAPLEŠITE S PRVAKI! V preteklih sezonah se lahko pohvalimo z kar nekaj naslovi državnih in vice državnih prvakov, naj omenimo najbolj vidne zmage: 2017: 1.mesto disco dance male skupine mladinke 1.mesto street dance solo pionirke 1.mesto disco dance solo članice 1.mesto disco dance solo člani 2. mesto disco dance solo članice 2.mesto disco dance solo mladinke 2.mesto disco dance solo pionirke 2.mesto disco dance velike formacije mladinci.... LETO 2016: 1. mesto disco dance mala skupina člani 1. mesto disco dance pari člani 1. mesto disco dance solo mladinke 1. mesto disco dance pari...






Plesna šola Superstar Celje

Bežigrajska cesta 7, Celje, Slovenia     Dance Studio, Performance & Event Venue, Dance & Night Club


Plesni tečaji za predšolske otroke (2 - 5 let): mini klub, cici klub, baletni vrtec, mini hip hop. Plesni tečaji za otroke in mladino (6 - 24 let): mini hip hop, hip hop&street, disco dance, break dance, electric boogie, show&jazz, baletna šola, Plesni tečaji za odrasle: družabni plesi, poročni plesni tečaji, hip hop&shape, pilates&fun, latino˛shape, superfit 60+. All inclusive ponudba:neomejen obisk plesnih tečajev za doplačilo 15 eur. Plesni tečaji za vsak žep!.






Plesni klub Havana Slovenija

Opekarniška cesta 15, Celje, Slovenia     Dance Studio







Plesni val

Trg celjskih knezov 8, Celje, Slovenia     Dance Studio, School


Plesni val je plesna šola s petnajstletno tradicijo. Skozi leta smo pridobili izkušnje, si ustvarili reference, na katere smo ponosni. Že več let zapored smo nosilci naziva DOBRA PLESNA ŠOLA, ki ga podeljuje Sekcija plesnih šol pri Gospodarski zbornici Slovenije in Združenje plesnih vaditeljev, učiteljev in trenerjev pri Plesni zvezi Slovenije.






Studio Alteya

Ulica mesta Grevenbroich 9, Celje, Slovenia     Massage Service, Massage Therapist


Medicina in zdravstvo






Studio TINA - Lepotni.si

Stanetova ulica 29, Celje, Slovenia     Health/Beauty, Day Spa, Nail Salon







SVIPI - Beauty Center

Trnoveljska cesta 2, Celje, Slovenia     Gym/Physical Fitness Center, Health Food Store, Personal Trainer


SVIPI d.o.o. Trnoveljska cesta 2 3000 Celje Slovenija ŠPORTNI KLUB SVIPI Novi trg 16, 3000 Celje SVIPI - smo strokovnjaki za vaš izgled in počutje. Fitnes studio z individualnim pristopom.






Tae Bo Nation Celje

Kidričeva ulica, Celje, Slovenia     Gym/Physical Fitness Center


Tae Bo® Fitness je vodena vadba, ki uči posameznika kako komunicirati s svojim telesom in kako mora um opravljati z duhom. Je fitnes program, ki združuje najboljše iz različnih športnih disciplin in s tem nudi celostno vadbo. Je kombinacija samozavedanja in kontrole borilnih veščin, fokusa in moči boksa in milosti ter ritma plesa. Prvine borilnih veščin in boksa razvijejo moč, hitrost, ravnotežje in samozavedanje. Plesni gibi dajejo vadbi energijo in ritem, ki razvija koordinacijo in daje odličen trening za moč srca. Tae Bo® fitnes je prvi program, ki je uporabil »Um, telo, d...






Trgovina Aladin

ob vrtovih 5, Celje, Slovenia     Health/Beauty, Beauty, Cosmetic & Personal Care


Smo mlado podjetje s prodajo visoko kvalitetnih francoskih parfumov. Cene parfumov so konkurenčne in zelo ugodne, 100% garancija na kvaliteto in zadovoljstvo






Tuš drogerija

Cesta v Trnovlje 10a, Celje, Slovenia     Salute/bellezza, Acquisti e vendita al dettaglio


V Tuš drogerijah boste poleg pestre, kakovostne in celovite ponudbe dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego, prehranskih dopolnil in sanitetnega materiala deležni tudi prijaznega in strokovnega svetovanja.






Špela Potočnik-Lash&nail

Prešernova ulica 12, Celje, Slovenia     Beauty Salon





"Find your fav relax venue... in one click"