Lavendelns MiniSpa

Stortorget 6, Karlskrona, Sweden     Massage Service, Health Spa


En härlig & mysig Spa-känsla centralt. Närhet till en stunds avkoppling på väg hem efter jobbet, innan utekvällen, medans barnen är på aktivitet eller bara när man vill skämma bort sig själv lite. I vår härligt ljusa lokal, i 2 plan, har vi produkter och behandlingar för hela kroppen. I butiken finns ett stort sortiment av ekologiska och organiska hud- & hårvårdsprodukter och annat smått och gott. Välkommen till oss för en mysig och avkopplande stund!






Lok&Motion

Blekingegatan 12, Karlskrona, Sweden     Gym/Physical Fitness Center, Fitness Trainer, Sports







Mindful & Yoga Konstapelsgatan 29

Konstapelsgatan 29, Karlskrona, Sweden     Yoga Studio







Natha Yoga Karlskrona

Järnvägstorget 15 B, Karlskrona, Sweden     Yoga Studio


NATHA Yogacenter är en andlig yogaskola, som undervisar i Integral Yoga - en intelligent kombination av alla viktiga yogaformer - för kropp, själ och sinne






Parksalongen

Landbrogatan 11, Karlskrona, Sweden     Parrucchiere, Negozio di prodotti di bellezza


Vi utför de flesta behandlingar inom hårvård, såsom klippning, färgning,slingor,hårförlängning, uppsättningar och keratinbehandlingar. Du kan även få ögonfransar och bryn färgade och det finns möjlighet till galvanisk ansiktsbehandling.






Seven Nail

Konstapelsgatan 29, Karlskrona, Sweden     Nail Salon







Solrosen Hudvård

Intagsvägen 3, Karlskrona, Sweden     Beauty Salon


Solrosen Hudvård erbjuder ansiktsbehandling, vaxning, brasiliansk vaxning, bryn- och fransfärgning, makeup, manikyr, pedikyr, vaxning, diatermi, nagelförlängning m.m.






Vacker i Karlskrona

Konstapelsgatan 29, Karlskrona, Sweden     Skin Care Service







Wellness Studio Karlskrona City

Landbrogatan 19, Karlskrona, Sweden     Gym/Physical Fitness Center







Yin Yoga Karlskrona

Konstapelsgatan 29, Karlskrona, Sweden     Yoga Studio


Hej. Jag heter Anna och håller klasser i Yin Yoga. Yin Yoga är en viktig del i mitt liv då den tillåter mig att släppa på stress och prestation, en paus i livet och vardagen. Den är också ett viktigt verktyg för att hålla mig smärtfri i främst rygg och höfter. Yin Yoga är en meditativ och stillsam form av yoga där vi sitter eller ligger i olika positioner under en längre tid (3-5 minuter). Musklerna tillåts slappna av med hjälp av gravitationen och kroppens egen tyngd. Med stöd av kuddar, filter och bolster hjälper vi kroppen att vila i positionerna. När vi kommer in...




"Find your fav relax venue... in one click"