Kine. Kosmetisk Sykepleier

Bjørnebakken 57A, Kristiansand, Norway     Health/Beauty


Helse/skjønnhet






Klinikk Matis

avd. Vågsbygd v/Amfi og avd. Sørlandssenteret, Kristiansand, Norway     Skin Care Service, Nail Salon, Podiatrist







Klinikk Nova

Hamresandveien 38 og Skippergata 38, Kristiansand, Norway     Nail Salon, Hair Salon, Skin Care Service


Klinikk Nova En unisex salong med superdyktige håndtverkere, med "passion" for faget sitt! Nova's team består av frisører, makeupartister, hudterapeuter, brynsspesialister, negledesigner, og linergister/makeup tatovering. Du finner oss på Hamresanden og i Skippergata i sentrum.






Kristiansand Kampsport Senter

Ægirsvei 10, Kristiansand, Norway     Gym/Physical Fitness Center, Martial Arts School


Vi hjelper mennesker å skape et solid fundament for økt selvtillit, bedre fysisk form og evne til å forsvare seg selv gjennom å lære disiplinen og filosofien man finner i kampsport. Vårt oppdrag fra første gang du kommer gjennom døren hos oss er å støtte og hjelpe alle uavhengig av kjønn og formnivå å dra nytte av trygg kampsporttrening i et trygt og samarbeidsorientert miljø. Vi stiller alltid med kvalifiserte instruktører, du slipper å tenke på kakesalg, dugnad og lotterier. Vi tar inn kun de beste gjesteinstruktører når vi avholder seminarer og treningsleirer. Kristia...






Kristiansand Sportsenter

Markensgate 42, Kristiansand, Norway     Gym/Physical Fitness Center


Åpningstider RESEPSJON: mand-torsdag kl 0900 til 1200 og kl 1400 til 2000, fred kl 0900 til kl 1600. Lørd-sønd stengt TRENING: Åpent for medlemmer med adgangskort: kl 0600-2200 mand-sønd. FERIER: Da gjleder andre åpningstider. Følg med på tidslinjen.






Kristiansand Urban Dansestudio

Q42 - Elvegata 11a, Kristiansand, Norway     Dance Studio, Arts & Entertainment


Sørlandets største dansestudio for Hip Hop og Breakdance.






Kristiansand's Hudpleie

Henrik Wergelands gate 11, Kristiansand, Norway     Beauty Salon


Kristiansand`s Hudpleie tilbyr alt innen : * Vippe extensions - klassisk vipper - 3D vipper - Express lashes - Russian Volume - Volume Vipper *Brynsbehandling - farging og forming av bryn - voksing av bryn - napping av bryn - threadung av bryn - brynsløft - bryns extensions *Negler - manikyr med shellac - Negleforlengelse - Fransk Manikyr - Pedikyr * Hudpleie - ansiktsbehandling - dyprens - massasje - kropsbehandling - voksing av krop - intim voksing - brasiliansk voksing - LVL vippeløft






Lauvåsen IF Taekwondo

Øvre Brattbakken 1, Kristiansand, Norway     Martial Arts School, Sports Team


Lauvåsen IF Taekwondo Klubb er en klubb på Lauvåsen / Hånes under Lauvåsen IF. Bigfoot Fighting har bred erfaring og står for alle treninger og graderinger og treningssamlinger.






Lettering & Custom Tattoo by Strandvoll

Skippergata 47, Kristiansand, Norway     Tattoo & Piercing Shop







Missperfect.no

Kristiansand, Norway     Beauty, Cosmetic & Personal Care, Health/Beauty


Jeg er Miss Perfect, jeg er i midten av 30-årene og etter min mening i min best alder. Som de fleste av oss lever jeg en ganske hektisk hverdag. Det går i ett. Jeg liker å gjøre de små tingene med hud og hår som får meg til å føle meg litt freshere. Nå har ikke jeg så mye greie på sminke og hudpleie å sånn, å synes mange ganger at det hele virker som en eneste stor jungel, der jeg er på tur uten hverken kart eller kompass... Jeg kommer til å dukke opp med mine “skjønnhets-SOS” situasjoner i innleggene på missperfect.no for å få litt hjelp av eksperten til å finne prod...






Nadia 's Thai Massasje

Kirkegata 10, Kristiansand, Norway     Massage Service







Nice Nails by M&M

Mjåvannsvegen 4, Kristiansand, Norway     Nail Salon


Pronails :) Har selv brukt Pronails gel på mine negler i over 5 år og er fantastisk fornøyd med dette :) Derfor jeg jeg valgt å utdanne meg via Pronails sitt opplæringssystem for negldesignere :) Jeg kan legge forsterking på dine egne negler med gel slik at de kan vokse seg lange og sterke Ønsker du forlengels så forlenger jeg dem i den lengden du ønsker selv :) og i den farge eller fransk maikyr som du ønsker selv :)






Power Yoga i Kristiansand

Kristiansand, Norway     Yoga Studio


Power yoga er en Vinyasa basert praksis. Ved å kombinere pust med bevegelser, integreres en kropp-sjel kobling, som er essensiell i Yoga, og i timene bygges styrke ut fra denne integreringen. Hver bevegelse/asana er balanseres med dype pust. Gjennomstrømming av pust/ Prana skaper varme, og flow i hele kroppen, metter cellene med oksygen og næring, dette gjør kroppen mer fleksibel. Power yoga bygger styrke i hele kroppen og roer sinnet ned. I hver time jobbes med forskjellige asana sekvenser, og med pranayama (puste teknikker). Alle nivå er velkomne, kom og prøv!






Renates dagspa

Markensgate 2, Kristiansand, Norway     Skin Care Service, Massage Service, Beauty Salon


Her på Renates dagspa tilbyr vi alt innen voksing, hudpleie, massasje, fotpleie, farging, vippe extensions, spesial behandlinger for kropp og ansikt, botox, fillere, kjemiske peelinger, gavekort og mye mer kontakt oss på telefon 380 25 090 Vi fører merker som: Babor Dermalogica Glo minerals Zanzuel Priori forte Dermaroller Enerpeel Skin Tech Green Peel Dr. Obagi ZO Gewhol Synchroline (medisinsk serie) Superfood- Supernature Herbalife mm. VELKOMMEN! :)






SATS KRS

Henrik Wergelands gate 27, Kristiansand, Norway     Gym/Physical Fitness Center


Velkommen til SATS Kristiansand! Våre sentre tilbyr moderne og funksjonell individuell og personlig trening samt gruppetrening. "We will make the Nordic people healthier and happier."




"Find your fav relax venue... in one click"