HTA Kockum Fritid

Västra Varvsgatan 8 (Kockum Fritid), Malmö, Sweden     Gym/Physical Fitness Center


Health & Training Academy AB är ansvariga för gym och gruppträning på Kockum Fritid i Malmö. Företaget är ett familjeföretag som ägs av Patrik Ljung och Lise-Lott Ljung. Mer info om HTA AB finns på www.hta.se






Hyllie Sportcenter

Bollspelsvägen 3, Malmö, Sweden     Stadium, Arena & Sports Venue, Gym/Physical Fitness Center, Racquetball Court


Bellevuestadion är en av Sveriges största racketsportsanläggningar på drygt 20 000 kvm. Vi bildar en komplett anläggning för motion & friskvård. * 9 tennisbanor inomhus * 6 tennisbanor utomhus med "Båstadsgrus" * 10 badmintonbanor * 8 squashbanor * 3 Padelbanor * 2 innebandyplaner * 3 Beachvolleybollplaner * 1 Gymnastiksal * 1 Aerobicsal * 10 bordtennisbord * 2 solarium * Actic Gym * Café med servering * Shop * Racketsträngning * 4 Handbollsmål * 4 basketkorgar * Cheerleading (Cheer Infinity) * Dans (Rhodins Dansstudio) * Duschar och Bastu * Spinning * Bamseg...






Kockum Fritid

Västra Varvsgatan 8, Malmö, Sweden     Gym/Physical Fitness Center, Stadium, Arena & Sports Venue, Food & Beverage


Kockum Fritid´s officiella facebook-sida!






Kronan CrossFit

Gånglåtsvägen 87, Malmö, Sweden     Gym/Physical Fitness Center, Stadium, Arena & Sports Venue


Du kan i vissa fall på den här sidan bli presenterad av info, nyheter, erbjudanden, give-aways och tävlingar, vilket i något tillfälle kan ses som marknadsföring. Om du inte önskar detta kan du bara undvika att "gilla" sidan.






L'ANZA SWEDEN

Murmansgatan 126, Malmö, Sweden     Beauty Supply Store, Brand


L'ANZA EP SWEDEN AB är ett svenskt bolag som är generalagent i Norden för amerikanska L'ANZA och franska Eugene Perma. Dessutom är vi återförsäljare för amerikanska Sexy Hair i Sverige. Vårt Nordiska huvudkontor och utbildningscenter ligger i Malmö. L’ANZA är det enda hårvårdsföretag som gör ”hårläkande” produkter. Att håret är friskt är inte bara viktigt för att skapa en viss frisyr eller stil, utan avspeglar också hela personens skönhet och välbefinnande. Ökningen av kemiska behandlingar, värmestyling och skadliga ämnen i miljön har lett till att mer än ...






Love Dance Academy

Fabriksgatan 3, Malmö, Sweden     Dance & Night Club, Dance Studio, School


Danskurser • privatlektioner • Performance Class • underhållning • dansfester






Luxurytreatments T&L AB

Jöns Filsgatan 2, Malmö, Sweden     Salute/bellezza, Bellezza, cosmetici e cura del corpo, Dentista estetico


Vi finns här för dig, ditt välmående och din skönhets skull med behandlingar som Botox, fillers, trådlyft, lipolys, tandfasader m.m.






Malmö Dansakademi

Sofielundsvägen 57, Malmö, Sweden     Dance Studio, Education


Du finner allt du önskar hos oss på Dansakademin – Skånes största dansskola! Över 1000 elever varje termin & nu hela 75 danskurser i alla möjliga livfulla & lärorika dansstilar! Här erbjuds danskurser, dansshower, privatlektioner, workshops, möhippor/svensexor, exotiska dansresor och företagsevents!






Mandala Medium New Age Butik

Mobilia, Malmö, Sweden     Alternative & Holistic Health Service







Mary Kay med Jenny

Videdal, Malmö, Sweden     Beauty, Cosmetic & Personal Care


Återförsäljare av Tupperwareprodukter. Arrangerar homeparties på kundens villkor.






Melera

Lilla Varvsgatan 14, Malmö, Sweden     Bellezza, cosmetici e cura del corpo







MiaCris

Poststugan 3049, Malmö, Sweden     Beauty Store


Vår policy Vi åtar oss att på ett ansvarsfullt sätt både köpa in och sälja produkter som vi kan stå för. Vi strävar efter ett miljövänligare och hållbarare samhälle, vilket gör att vi lägger stor vikt i var varorna produceras. Det arbetet är en ständig process som vi tror och hoppas ska få fler av oss att tänka på en hållbarare utveckling. Hjärtligt välkommen!! På www.miacris.com kan du handla mer på nätet. Vi har över 10000 produkter på vår hemsida.






Mindful by Matilda

Malmö, Sweden     Health/Beauty







Nordic Wellness

Hyllie Stationsväg 26B, Malmö, Sweden     Palestra


Nordic Wellness är Sveriges ledande och mest expansiva träningsföretag. Över hela landet finns idag över 130 stycken klubbar. Välkommen!






Nordic Wellness

Axel Danielssonsväg 261, Malmö, Sweden     Palestra


Välkommen till Nordic Wellness i Hyllie! Vi erbjuder träning i världsklass, allt i en vänlig och energifylld miljö. Medlemmar tränar mellan 05:00-23:00!




"Find your fav relax venue... in one click"