Lovelyskin

Lille Gråbrødrestræde 1, st.th, Odense, Denmark     Health/Beauty, Makeup Artist


LovelySkin er en skønhedsklinik hvor kunderne altid er i fokus. Vi står klar til at give dig den bedste behandling med velvære og forkælelse! Vi står altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have om enten behandlinger eller om nogle af vores lækre produkter.






Madam B Coiffure

Kochsgade 173, Odense, Denmark     Hair Salon







Massørskolen-fyn

Niels Bohrs Alle 1, Odense, Denmark     Massage Therapist, Massage School, Acupuncturist







Matas - Odense C Skibhusvej 87

Skibhusvej 87, Odense, Denmark     Cosmetics Store, Health/Beauty







MyBeauty.DK

Karetmagerporten 33, Odense, Denmark     Cosmetics Store, Health/Beauty


Besøg www.my-beauty.dk for at opleve vores mere end 3500 produkter inden for kunstige negle, makeup & skønhedsprodukter.






ND Hair

Vestergade 21, Odense, Denmark     Beauty, Cosmetic & Personal Care







Nordic Hairlounge by Regitze

Faaborgvej 37A, Odense, Denmark     Hair Salon, Health/Beauty







Nordisk Skønhed

Skibhusvej 149, Odense, Denmark     Beauty Salon


Nordisk Skønhed er til for dig og miljøet






OBBC

Rugårdsvej 23, Odense, Denmark     Gym/Physical Fitness Center


OBBC er en fitnessforening beliggende i hjertet af Odense. Foreningen blev oprettet i 1972 og har derfor 40 års erfaring i fitnessbranchen. Hvad der startede som en lille bodybuildingklub, har udviklet sig til en moderne fitness-forening. OBBCs faciliteter byder på bodybuilding, styrketræning, holdtræning, BodyBike og CrossFit.






Organic Hair Studio v/ Sanne Juel Egelund

Pakhusgården 2, Odense, Denmark     Beauty, Cosmetic & Personal Care







Power-Hair

Søndergade 7, Odense, Denmark     Hair Salon, Nail Salon


Power-hair har i år eksisteret i 17 år .. da blev jeg certificeret hairextensionist i aalborg , hvor jeg åbnede første gang <3 og siden hen har flyttet power-hair 4 gange .. nu er vi hvor vi skal være i hjertet af odense <3 jeg elsker det helt unikke stk håndværk , som kun ganske få mestre med kærlighed for faget <3 jeg har gennem årene , udviklet flere forskellige flette teknikker , da jeg elsker udfordringer ..og brænder for mit arbejde hver dag .. vi laver også , full weave , hvor alt ens eget hår blir flettet væk , samt rasta , og cornrows , og meget mere .. det er vildt ...






Pure Skin

Reventlowsvej 42, Odense, Denmark     Beauty Salon, Makeup Artist, Skin Care Service







REPEAT - Odense c

Ejlskovsgade 11, Odense, Denmark     Palestra


REPEAT er Danmarks nye fitnesskæde, hvor træning ikke bare er træning. Vi tror på at stemningen og omgivelserne betyder noget for din træningsoplevelse. Derfor har vi skabt et fitnesscenter hvor der er tænkt på alle detaljer i indretning, udstyr og stemning. Ud over at afvige på design og stemning, går vi i REPEAT også til angreb på den traditionelle medlemskabsmodel i fitnesscentre, hvor man typisk betaler uanset om man kommer eller ej. I REPEAT kan man betale pr. gang eller pr. uge, og der er ingen lange opsigelsesvarsler eller skjulte gebyrer.






Skincare by M

mølledammen 9, Odense, Denmark     Cosmetics Store, Makeup Artist, Nail Salon


Velkommen til Skincare by M Mølledammen 9 5320 Agedrup Skincare by M slog første gang dørene op D. 13.01.14 Jeg lægger stor vægt på kvalitet og rene produkter. Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen, men det gør det hos Skincare by M, for huden skal passes godt, da vi ikke får en ny. Kun det bedste er godt nok til Skincare by Ms kunder, jeg har derfor nøje udvalgt mine produkter. - Hudpleje produkter: Jeg bruger produkter fra Living dimension (også kaldt LD) hvert produkt hedder LD efterfulgt af et tal, så man nemt kan holde styr på hvilke nummer man bruger i stedet for,...






SkinFix Clinic

Nørregade 43, Odense, Denmark     Salone di bellezza





"Find your fav relax venue... in one click"