salong Beauty world

Storgatan 40E, Örnsköldsvik, Sweden     Hair Salon, Health/Beauty, Nail Salon


Salongen har funnits sen 1998 och drivs av mig-Natasha Naskova. Salongen har en avslappnad miljö i minimalistisk stil med stolar och bänkar speciellt beställda från Italien där du kan slappna av och genomföra behandlingen utan stress eller någon annan störning. Fokusen ligger på dig som kund och jag lägger hela min energi för att kunna göra dig nöjd, lyssnar på dig och alla dina önskemål och behov och vill göra dig glad när det gäller ditt hår.






Sportsgym Örnsköldsvik

Torsvägen 2, Örnsköldsvik, Sweden     Gym/Physical Fitness Center







Tinas Hud & Hälsa

Örnsköldsvik, Sweden     Bellezza, cosmetici e cura del corpo


Auktoriserad Hudterapeut .Löpcoach hos Team Nordic Trail Örnsköldsvik.Kommer att under 2018 vidareutbilda mig och bli Lic.Kost och Träningskonsult.






UNIK Hudklinik

Skolgatan 12, Örnsköldsvik, Sweden     Skin Care Service, Beauty Salon


Unik är en professionell och väletablerad hudvårdsalong som varit verksam sedan 1997. Vi är en modern salong, som har som mål att ge dig bästa tänkbara service och optimala resultat i din hudvård. Vi har ett brett utbud av både behandlingar och produkter, och vi finns här för lära dig hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Vi hoppas att du trivs hos oss, välkommen!






Yogahälsan

Skyttegatan 6 a, Örnsköldsvik, Sweden     Yoga Studio


Yogahälsan sprider och utvecklar friskvård och träningsformer som ger mer än bara motion och styrka. Yogahälsan är ett center för helhetshälsa som erbjuder kurser och träning i grupp samt privata sessioner och behandlingar. Här får du möjlighet att skapa balans i kropp, sinne och själ. Med hjälp av de tekniker som lärs ut på Yogahälsan så kan du känna att du lättare kan hantera vardagens påfrestningar, uppleva större livsglädje och ökad livskvalitet!




"Find your fav relax venue... in one click"