Sundsvalls Atletklubb

Universitetsallén 11, Sundsvall, Sweden     Gym/Physical Fitness Center, Sports Club


Öppettider: Måndag-Torsdag 07:00-22:00 Fredag 07:00-21:00 Lördag-Söndag 08:00-18:00






Sundsvallsklassikern

Stora Torget, Sundsvall, Sweden     Gym/Physical Fitness Center


Precis som i en Svensk klassiker ska du genomföra de fyra grenarna – cykel, simning, löpning och skidor. Det som skiljer Sundsvallsklassikern från den traditionella klassikern är att vi har inga dam- och herrklasser, du väljer istället själv vilken utmaning du ha, oavsett ålder eller kön. Vi har tagit idéen från skidbackarna och klassificerat våra tävlingar enligt pisternas svårighetsgrader – blått- rött eller svart. Den svarta banan motsvarar en herrklassiker, den röda en damklassiker och den blåa är anpassad för lätt motionär eller barn.






Underlandet tatuering och piercing

Storgatan 67a, Sundsvall, Sweden     Tattoo & Piercing Shop, Professional Service, Beauty Salon







Urban Yoga Sundsvall

Kolvägen 10, Sundsvall, Sweden     Palestra yoga


Norrland möter New York i industristaden Sundsvall. Här är vi nära oss själva, varandra och livet. I platsen som känns som ditt andra hem. Allt du ser har vi valt med omsorg. Allt vi erbjuder gör vi med hela vårt hjärta. Atmosfären har vi byggt upp av äkta och genuina material, så som vi vill bygga oss själva. Urban Yoga ska vara en upplevelse för alla sinnen. Urban Yoga ska vara tryggt. Varmt. Lugnt. Välkomnande. Vänligt. Men utmanande. Ifrågasättande. Urban Yoga är både ett garv, en spark i baken och en varm famn. Precis som världens bästa kompis, ni vet. I februari 2...






Yoga i Allsta/Klingsta

Prästhusvägen 17, Sundsvall, Sweden     Yoga Studio


https://www.instagram.com/yogaallstaklingsta Klingstagården Prästhusvägen 17, 855 90 Sundsvall Allsta Kvarn Allstavägen, 855 90 Sundsvall






Yoga och meditation i Grekland

Sundsvall, Sweden     Health/Beauty


Retreats i Grekland på Halki i närheten av Rhodos. Vi bjuder på yoga och meditation med fokus på compassion och medkänsla. Halki är ett paradis på jorden. Välkomna! Vi släpper datum för nästa resa här på Facebook..






Yoga Shala Sundsvall

Esplanaden 18, Sundsvall, Sweden     Yoga Studio, Medical & Health


Yoga Shala är en lite annorlunda studio. Här bjuds det på skratt och rörelse, stillhet och ro. Du kan få njuta av lugna sköna pass eller pass med tung musik och lösa höfter. Små grupper för dig som vill bli sedd och kunna be om tips och råd för din praktik och applicering av yoga i ditt liv. Den är individuell.






Yogastudion Sundsvall

Kyrkogatan 29, Sundsvall, Sweden     Alternative & Holistic Health Service, Yoga Studio


Yogastudion Sundsvall ger klasser i : Kundaliniyoga Yinyoga Hathayoga Vinyasa Flow Det ordnas även andra evenemang, se hemsidan.




"Find your fav relax venue... in one click"