Tahkon Hyvinvointilähde Ky

Rating 5.0 (average of 6 opinions)

Luontaistuotteet -hierontapalvelut ja jalkahoidot löydät Tahkon Hyvinvointilähteeltä!
Tahkon hyvinvointilähde palvelee asiakkaitaan monipuolisesti ja ammattitaitoisesti. Hyvinvointilähteen muodostavat luontaistuotemyymälä ja hoitola, joiden avulla asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua hyvinvointialan ammattilaisilta.Kuulumme suomen vanhimpaan luontaistuotealanketjuun LUONTAISTUNTIJOIHIN.

Luontaistuotteet myymälästä

Runsaasta valikoimastamme löydät kätevästi ja helposti juuri sinulle sopivat luontaistuotteet. Tällä hetkellä myymäläpuolemme valikoimiin kuuluu jopa 800 eri tuotetta. Asiantuntevan henkilökuntamme avulla saat tarvittaessa luotettavaa, asiakaslähtöistä neuvontaa jotta löydämme yhdessä oikeat luontaistuotteet sinun tarpeisiisi.

Myymälästämme löydät mm. kotimaiset ravintolisät ja vitamiinit ,luonnonkosmetiikkaa, urheiluravinteita, homeopaattisia tuotteita, kotikäyttöön tarkoitettuja puhdistustuotteita, sekä lahjatavaroita.

Hierontapalvelut hoitolasta

Tarjoamme myös useita eri hieronta- sekä hoitopalveluja. Hoitolastamme saat huolella ja ammattitaitoisesti tehdyt hoidot sekä hierontapalvelut ja jalkahoidot , jotka virkistävät, voimistavat ja hemmottelevat sinua arjen keskellä. Voit halutessasi tilata meiltä kyseisiä palveluja myös erilaisille pienryhmille. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Hoitolamme tarjoaa mm. hemmotteluhoitoja, hierontahoitoja, vyöhyketerapiaa sekä reikihoitoja.

Toimipisteemme sijaitsee Nilsiässä hyvien kulkuyhteyksien varrella - Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

    Beauty, Cosmetic & Personal Care

   0440562311

      Nilsiäntie 78, Nilsiä, Finland

   
Monday
10:00-17:00
Tuesday
10:00-17:00
Wednesday
10:00-17:00
Thursday
10:00-17:00
Friday
10:00-17:00
Saturday
10:00-14:00
Sunday
Closed


Leave a comment
"Find your fav relax venue... in one click"