SoKwik

Strada Grivitei nr.4, Baia Mare, Romania     Health/Beauty







Spa Metisse

Strada Giuseppe Garibaldi, Baia Mare, Romania     Massage Service, Beauty Salon


Misiunea Spa Metisse : sa ofere cele mai bune servicii si produse disponibile in lume si sa va faca sa va simtiti cum nu v-ati simtit de multa vreme. Adunand la un loc o echipa de profesionisti prietenoasa, intr-o ambianta pe care nu o veti gasi in alta parte si ultimele tehnologii in produse si echipamente, va asiguram premizele unei experiente Spa de neuitat.






Wigmond

str. Grivitei, nr. 4, Baia Mare, Romania     Beauty Supply Store, Cosmetics Store, Business Service


De la un mic magazin la coltul blocului, am construit si, cu success, am reusit sa ne castigam prestigiul in domeniul distribuirii produselor profesionale de infrumusetare. Iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care vor fi la indemana ta si care te vor ajuta in alegerea si utilizarea produselor, pentru ca tu sa poti beneficia la maxim de calitatea acestora. Trainerii Wigmond, medaliati la numeroase concursuri nationale si internationale, dezvaluie din secretele lor privind realizarea si decorarea unghiilor tehnice pentru ca tu sa poti realiza lucrari de efect. Wigmond vine in spri...






Åžcoala de Machiaj Atelier Paris Baia Mare

Bd. IndependenÈ›ei, Nr. 10., Baia Mare, Romania     Health/Beauty


Reprezentant vânzări al brandului Atelier Paris, Cascade of colors, LaCordi, Glittero, Mehron şi multe altele. Produse profesionale de calitate superioara!




"Relájate... con un clic"