Massage Terapeut Marianne Povlsen

Mygdal Kirkevej 120, Hjørring, Denmark     Massaggio-terapista







Massage-Nord i Hjørring

Tørholmsvej 110, Hjørring, Denmark     Massage Service


Du kan hos Massage-Nord bestille følgende behandlinger: Fysiurgisk massage Hot Stone massage Urtestempel massage Bambus massage Massage til gravide Doktorfisk / Garra Rufa Infrarød Sauna BioEnergiser Detox Fodspa PRO Paraffin behandling Endermologie Kombi behandlinger Kropsanalyse Læs meget mere om behandlingerne i de forskellige menuer til venstre. Du har selvfølgelig også mulighed for at købe gavekort, og forkæle en du holder af. Der er tidsbestilling på alle behandlinger, enten via online booking eller på telefon 61 30 50 68 Har du spørgsmål, så er du selvf...






Massage-Nord i Hjørring - Auktioner

Tørholmsvej 110, Hjørring, Denmark     Servizio di massaggi







Medflex Care Aps

Fuglsigvej 90, Hjørring, Denmark     Recruiter, Medical & Health, Health/Beauty


Medflex leverer vikarløsninger indenfor sundhedsfagligt personale til social- og sundhedssektoren, asylcentre, private virksomheder og private kunder. Herudover tilbyder vi faglært og ufaglært personale til teams og hjælpeordninger Medflex leverer vikarer til både korte og lange vikariater og til permanente ydelser overalt i Danmark






New Nails LB denmark

Metrolpol shopping center. I ruller trappen, Hjørring, Denmark     Salone per la cura delle unghie, Spa







PernilleW

Mølledalen 7, Hjørring, Denmark     Beauty Salon


Eyelash extensions og lash lift






Poul M - Hjørring

Østergade 20, Hjørring, Denmark     Hair Salon, Beauty Store







RA. Beauty

Præstevej 11, Hjørring, Denmark     Beauty Salon


RA. beauty er en enkeltmandsvirksomhed i Hjørring, og blev oprettet officielt i 2018. Virksomheden tilbyder vippe forskønnelse af forskellige slags.






Romulus - spa & wellness

Nordre Klitvej 21, Hjørring, Denmark     Medical Spa, Makeup Artist, Massage Service


Et besøg i spa og wellnessafdelingen Romulus er som en rejse tilbage til det historiske Rom. Belysningen, de rå kampestensvægge, fontæner, termalbade, dampbade, saunaer og rislende vand bibringer en helt naturlig ro i krop og sind. I Romulus er det tilladt at forkæle sig selv – nøjagtigt som man gjorde i de romerske termer. Vil du fuldende oplevelsen, kan vi anbefale en behandling, som giver dig følelsen af velvære og ny energi.






Sit Wat Po Massage

Rønvej 1, Hjørring, Denmark     Massage Service, Physical Therapist, Chiropractor


Vælg mellem traditionel thaimassage, fuld kropsmassage/sportsmassage, fodmassage, ryg, nakke og skuldermassage eller varm urte massage Bestil tid!






VENDIAFitness

Thomas Morilds Vej 11, Hjørring, Denmark     Gym/Physical Fitness Center, Performance & Event Venue


VENDIAFitness er med sine 1200 m2 et af Vendsyssels største motionscentre. VENDIAFitness er en forening. Foreningen består af 5 bestyrelses medlemmer, samt 2 suppleanter. Centeret drives af en fastansat daglig leder, en assistent samt ca. 45 frivillige receptionister og instruktører. Centret indeholder: Et stort lokale med vægtræningsudstyr fra Technogym Stort udvalg af frivægte En 210 M² aerobicsal Et spin lokale med 32 Bodybike Opholdsstue / Reception Omklædningrum med aflåselige skabe.. Vi er medlem af: DGI - DIF - DBBF - DGF - DVF samt ANTIDOPING DK






Wellness Universet

Gyldenrisvej 5, Hjørring, Denmark     Health/Beauty







You and AI

Stokbrogade 7, Hjørring, Denmark     Health/Beauty, Hair Salon, Beauty Supply Store


You And AI er en frisør- og hudpleje salon, hvor vi gør alt for at højne dit selvværd og hjælpe dig til at skabe lækker hår og hud. Vi sætter fokus på at være så grønne som det er muligt i vores arbejde og vi har altid en ærlig og troværdig rådgivning til dig. - Altid fra hjertet.






Zumba Fitness v/ Annika Gade

Langagervej 44, Hjørring, Denmark     Health/Beauty, Sports Team


Zumba Fitness v/Annika Gade på Hjørring Seminarium. Efterårssæsonen 2017 starter tirsdag d. 29 august og torsdag d. 31. august. tilmeld dig på tlf 25 48 58 56. SMS navn og nr.




"Relájate... con un clic"