Pariisi Vee Boutique

Posti 9, Haapsalu, Estonia     Beauty, Cosmetic & Personal Care


Hubane Pariisi Vee ilubutiik on Haapsalus tegutsenud juba 21 aastat. Sind ootavad alati salongilik õhkkond, personaalne teenindus ja kõrgkvaliteetsed brändid oma laia tootevalikuga, nii näo-, käte-, keha kui juuksehooldusest ning muidugi ka meigitooted ja parfüümid. Matis, Collistar, Acca Kappa, Salvador Dali, Versace- need on vaid mõned nimed meie pakutavatest kaubamärkidest. Ootame alati külla!






Personaaltreener ja toitumisnõustaja Haapsalus

Lihula mnt 10, Haapsalu, Estonia     Food Consultant, Personal Coach, Coach


Läbitud koolitused: EFTE (Estonian Fitness Trainers Education) aeroobikatreener, EKFL (Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit) kulturismi- ja fitnessitreener, rahvusvaheliselt litsentseeritud Trainer4you / EHFA (European Health and Fitness Association) personaaltreener, rahvusvaheliselt litsentseeritud BODYPUMP™ treener, rahvusvaheliselt litsentseeritud BODYBALANCE™ treener, EEVL (Eesti Võimlemisliit) Pilates treeningõpe, litsentseeritud PARTYBÖÖM treener, FAF (Fitness Academy of Finland) CrossCore & Functional Training koolitus, Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi keh...






Ravimuda

Võnnu 16, Haapsalu, Estonia     Health/Beauty


Haapsalu ravimuda müüakse pakendis 0,9kg...12kg. Pakendid on mõeldud mitmekordseks kasutamiseks. Võimalik tellida ka suurtes kogustes koos transpordiga.






Ripsmepikendused Haapsalus

Eesti, Haapsalu, Estonia     Beauty Salon


Volüümiripsmepikenduste paigaldus 35€ Hooldus 2-4 nädalat 30€ Klassikaliste ripsmepikenduste paigaldus 30€ Hooldus 2-4 nädalat 25€ Keratiin juuksepikendused XL-Extensions 250€/100 salku,kvaliteetsed vene juuksed. Swarovski kristallid ,värvilised ripsmed ja glitterripsmed kuuluvad paigalduse ja hoolduse hinda! Oman 6 aastast töökogemust, XL-Lashesi ripsmetehniku ja koolitaja tunnistusi.






Salon Boutique Haapsalu

Posti 24, Haapsalu, Estonia     Beauty Salon


Osaühingule „Marave“ kuuluv ilusalong „Salon Boutique“ on uus ning pidevalt arenev ettevõte. Meie eesmärgiks on pakkuda Teile tipptasemelist teenindust ja kvaliteetseid juukse- ning kehahooldusvahendeid. Teid teenindavad professionaalsed juuksur-stilistid, kes uuendavad pidevalt teadmisi moe- ja iluvaldkonnas; suure teadmistepagasi ja praktikaga kosmeetik; kogenud maniküür-pediküürija, kes hoolitseb Teie käte ja jalgade eest ning kindlasti ka salongi teenindajad, kelle käest saate head nõu ja vajadusel abi ning kes leiavad Teile sobiva aja meie salongi külastamiseks. Meie ko...






Salong Perlita

Tallinna mnt 1, Haapsalu, Estonia     Nail Salon


Salong Perlita asub Haapsalu Kaubamaja II korrusel. Pakume näohooldusi, käe- ja küünehooldusi, jalahooldusi, ripsmete ja kulmude püsivärvimist, küünte püsilakkimist ning IPL hooldusi (fotoepilatsioon, fotonoorendus). Kosmeetik ootab Teid lõõgastavatele protseduuridele. Meie pakutavad hoolitsused sobivad nii meestele, kui naistele.






Salong Plus

Karja 11, Haapsalu, Estonia     Hair Salon, Nail Salon


Salong Plus on Haapsalus tegutsev ilusalong alates 1999.a 15. detsembrist. Pakume juuksuri, kosmeetiku, maniküüri ja pediküüri teenuseid. Vähemalt kaks korda aastas täiendavad meie teenindajad end erialastel koolitustel, et pakkuda klientidele alati uusi ja värskeid ideid. Kliendid võivad kindlad olla, et nad saavad meie salongist kvaliteetse teenuse koos professionaalsete nõuannete ja soovitustega. Meie suurim rõõm on see, kui kliendid lahkuvad salongist hea enesetunde ja rõõmsa tujuga.






Spordiklubi Hantel

Wiedemanni 15A, Haapsalu, Estonia     Gym/Physical Fitness Center







Stressivaba Keskus

Posti 23, Haapsalu, Estonia     Health/Beauty


Meie armsas majas tegutsevad inimesed, kes armastavad enda tööd ja naudivad seda, mida nad teevad ♡ Maja süda ja hing ja asutaja MONICA, kes teeb kombineeritud - ja mudamassaaži - Stressivaba massaaž OÃœ - 56611168 ANNELI, kelle unistuseks on olnud oma kohvik - Mesimoka kohvik suus sulava magusa valikuga - 5129644 ANNA-LIISA, kes on aastaid töötanud ilutegijana ning muudab kaunima veel kaunimaks - Bonnie Ilupesa - 56837574 Meil on ka teile üks vaba ruum, kuhu mahub vabalt kuni 15 inimesega koolitusi tegema, selleks broneeri aeg ja tule tegema! Samuti käivad meil ühes toas rÃ...






TM Geelküüned

Haapsalu, Estonia     Beauty Salon


Beauty, Cosmetic & Personal Care






Viieristi

Wiedemanni 2, Haapsalu, Estonia     Live Music Venue, Yoga Studio


Kultuuriklubi viie tee ristil, kuhu kõik jookseb kokku justkui iseenesest.




"Détendez-vous... en un clic"