Kauneuskulma Kaisa

Vuoksenniskantie 105, Imatra, Finland     Cosmetics Store, Beauty Salon


Kasvohoidot, jalkahoidot, vartalohoidot, käsihoidot, rakennekynnet, shellac-lakkaus, ripsienkestotaivutus, ripsien-ja kulmakarvojen kestovärjäys,meikkaus ja lämminvahaus






KehoPro

Kertakaari 5, Imatra, Finland     Allenatore personale, Servizio di massaggi, Sport e tempo libero


Palvelumme kattaa mm. hieronnan ja urheiluhieronnan, tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimisen ja hoitamisen, kuntotestauksen ja kehonkoostumusmittaukset, TyHy- toiminnan yrityksille, sekä henkilökohtaiset ravitsemus- ja liikuntasuunnitelmat.






Koulutettu hieroja Kati Weckman Tmi

Joutsenonkatu 49, Imatra, Finland     Servizio di massaggi, Centro benessere







Kuntokeskus Colosseum

Imatra, Finland     Gym/Physical Fitness Center


Kuntokeskus Colosseum tarjoaa kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia! Asiantunteva ja koulutettu henkilökunta, innostavat ohjaajat sekä uusimmat tuulet takaavat yksilöllisiä treenielämyksiä jokaiselle! Ryhmäliikuntaa, kuntosaliharjoittelua, valmennusta, painonhallintaa, kehonhuoltoa yms. Tervetuloa tutustumaan!






Mapena

Vuoksenniskantie 83, Imatra, Finland     Beauty, Cosmetic & Personal Care


Mapena on TerveysTieto-ketjuun kuuluva luontaistuote kauppa Imatralla, jonka myymälät sijaitsevat Vuoksenniskalla ja Mansikkalassa, City-Marketilla. Valikoimiin kuuluu luontaistuotteita, urheiluravinteita ja luonnonkosmetiikkaa.






Parturi-Kampaamo Hiusnixi

Kanava-aukio 2, Imatra, Finland     Hair Salon, Barber Shop, Beauty Store







Parturi-Kampaamo Tuija

Vuoksenniskantie 78, Imatra, Finland     Barber Shop, Beauty Salon







Refleksologi Laura Kopperi

Imatra, Finland     Alternative & Holistic Health Service







Relatomia

Suovuokonkuja 25, Imatra, Finland     Massage Service, Health & Wellness Website







S.Elena Hiusstudio

vuoksenniskantie 88, Imatra, Finland     Health/Beauty







Salon Saruell

Vuoksenniskantie 105, Imatra, Finland     Beauty Salon


RAKENNEKYNNET Uudet rakennekynnet 68€ Rakennekynsihuolto 3-5 vkoa 55€ Rakennekynsihuolto 5 vkoa tai yli 60€ - Rikkoutuneen kynnen korjaus huollon yhteydessä 3€/kpl - Luonnonkynnen geelivahvistus/huolto 50€ - Kirkas geelivahvistus 25€ Toiselta tekijältä huoltoon tuleva uusien hinnalla (68€) (Vanhat massat tarvittaessa poistetaan ja kynnet rakennetaan alusta asti uudestaan) Yhden kynnen korjaus erikseen 10€ Rakennekynsien poisto 30€ *sis. kuivamanikyyrin ja kirkkaan ohuen geelivahvistuksen tarvittaessa Huom! Kaikki kynsipalvelut sisältävät koristelun. RIPSET Uud...






Tanssistudio Jami

Kertakaari 5, 3. kerros, Imatra, Finland     Dance Studio


Tanssin laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta antava tanssikoulu Imatrankosken keskustassa valoisissa ja viihtyisissä tiloissa.






Taru Karoliina

Rainionkuja 1, Imatra, Finland     Beauty, Cosmetic & Personal Care, Professional Service


Tervetuloa!






Terävä Elämä

Imatran keskusliikenneasema, Koskikatu 1, 3 krs., Imatra, Finland     Health/Beauty


Terävä Elämä vetäjän Kassun kautta kohtaa ihmiset aidosti, haluaa auttaa, silloin kun juuri tarvitset, että joku jatkaa kulkuasi vierelläsi, lähtee lenkille kaveriksi tai jos tarvitsee soittaa kun tekee tosi tiukkaa - olen siellä sinua varten.






TFW Imatra

Kertakaari 5, Imatra, Finland     Palestra


Haluatko polttaa rasvaa, parantaa kuntoasi, kasvattaa lihasmassaa sekä parantaa itsetuntoasi? Kaipaatko motivoivaa ja inspiroivaa harjoitteluympäristöä? Tuhannet eri urheilulajien huiput ovat käyttäneet Training for Warriors -ohjelmaa parantaakseen fyysistä suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan. TFW ei ole kuitenkaan pelkästään urheilijoita varten. Se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat voida paremmin ja saavuttaa elämässään enemmän. TFW-treeneissä saavutat uskomattomia tuloksia ja voitat itsesi! TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähest...




"Détendez-vous... en un clic"