Royal Lleida

Carrer Baró de Maials, 117-119, Lleida, Spain     Gym/Physical Fitness Center, Stadium, Arena & Sports Venue


El teu centre esportiu a Lleida!!!






Sadhana Yoga

Plaça pagesos 12, ent-1, Lleida, Spain     Yoga Studio







Sara Buira

c/ Camp de Mart 16 baixos, Lleida, Spain     Beauty, Cosmetic & Personal Care


Em dic Sara Buira i tinc una passió: l'estètica. Una ungla mal pintada, uns llavis deslluïts o unes cames sense depilar representen un repte per a mi. El meu objectiu és millorar la imatge personal i aconseguir que la meva clientela sigui conscient de les seves vàlues i les pugui transmetre així com estimular. Sense deixar de banda l'originalitat, la novetat i la innovació.






Sergi Godia López

Lleida, Spain     Health/Beauty, Doctor







Skin's Best Brazilian Waxing - Spain

spain, Lleida, Spain     Health/Beauty, Professional Service


El sistema de aplicación Skin's revoluciona radicalmente las técnicas epilatorias existentes con un tratamiento eficaz, no traumático y muy rápido en un único tirón. El método resulta fácil, creativo y muy divertido por quien lo ejecuta; cómodo, veloz y agradable por quien lo recibe.






summecosmetics

Polígon Industrial camí dels Frares Carrer B, Parcela 13 B, Lleida, Spain     Health/Beauty


Empresa dedicada a la venta de Alta cosmética profesional. www.summecosmetics.es Telf.: 973 118 110 Instagram: @summecosmetics






Suplementación ARGOS GYM

Av/ Doctor Fleming nº 31 bajos, Lleida, Spain     Gym/Physical Fitness Center, Specialty Grocery Store, Beauty, Cosmetic & Personal Care







Tits and Tats Lleida Tattoo Studio.

Carrer Caldereries 4, Lleida, Spain     Tattoo & Piercing Shop


Estudio de tatuajes joven y dinámico, donde trabajamos para dar a conocer el gran mundo del arte de la modificación corporal y decoración permanente, con un gran equipo profesional especializado.






Trèvol Lleida

Av. Tortosa 84, Lleida, Spain     Stadium, Arena & Sports Venue, Gym/Physical Fitness Center, Sports Club


Més enllà del tradicional centre esportiu, Trèvol Lleida et proposa un nou centre de salut i esport que integra tots els serveis. Un lloc únic, modern i relaxant on podràs activar el teu cos i cultivar la teva ment. Cinc àrees integrades en un sol espai: zona d'aigües, sala de fitness, àrea d'activitats dirigides, servei de salut i estètica, cafeteria i àrea social.






United Dance Academy by Albert Ojeda

Carrer Baro Maials 70, Lleida, Spain     Dance School, Dance Studio, School


La escuela de salsa u!dance Lleida es una academia de baile en Lleida donde podrás aprender a bailar con las clases de salsa en línea y cubana, bachata, estilo, kizomba... con los mejores profesores, la mejor formación y al mejor precio. u!dance es más que una simple forma de bailar, es una forma de sentir, de reír y de conocer gente única.






Younique By Yoli

C/ Barcelona 17 a, Lleida, Spain     Beauty, Cosmetic & Personal Care





"Trova il tuo centro benessere, in un clic"