Nail Time

Aizkraukles iela 3, Riga, Latvia     Nail Salon, Cosmetics Store


,,Nail Time'' ir neliels nagu skaistumkopšanas salons, kas radīts cilvēkiem, kuri ikdienas steigā spēj atrast brīdi, lai uzticētu rūpes par saviem nagiem nozares speciālistam. ,,Nail Time'' ir vieta, kur saņemt personīgu attieksmi mājīgās, nelielās darba telpās, relaksējošas mūzikas pavadījumā, kur Jūs laipni uzņems, uzklausīs Jūsu vēlmes, atradīs vislabākos risinājumus tieši Jums un vēl pacienās ar gardu kafiju. It's Nail Time!






Nailbox.lv

Elijas iela 17, Riga, Latvia     Health/Beauty, Cosmetics Store, Nail Salon







NAI_S cosmetics

Birznieka Upīša iela 20a, Riga, Latvia     Cosmetics Store, Beauty Salon


NAI_S cosmetics ir profesionālās kosmētikas zīmols, kas ražo augstas kvalitātes līdzekļus, instrumentus un piederumus manikīra un pedikīra speciālistiem. NAI_S cosmetics gādā par to, lai tā klienti varētu strādāt ātri, viegli un efektīvi!






Natalja Dreimane hairdresser

Latvija, Riga, Latvia     Health/Beauty







Necesse_skaistuma_studija

Raiņa Bulvāris 2-4, Riga, Latvia     Beauty Salon


"Necesse" no latīņu valodas tulkojumā nozīmē "vajadzība, nepieciešamība". Mūsuprāt, skasituma studijas nosaukums precīzi definē sasaisti starp skaistumu un zināšanām, t.i. - aizvien precīzāk izprotot savu ķermeni, tā novecošanās procesus, Tu aizvien vairāk apzinies nepieciešamību par to rūpēties. Mēs nodrošīnam plašu pakalpojumu klāstu: nagu kopšanas speciālistu pakalpojumi, friziera un kosmetologa pakalpojumi, vaksācijas, masāžas, SPA procedūras, turku pirti, limfodrenāžas zābakus. u.c. Bez tam, mēs nodrošinam gan kvalitāti, gan zināšanu pilnvei...






nesap.lv

TEVA, Zaļā iela 1, Riga, Latvia     Health/Beauty







NYX Professional Makeup Latvija

Aspazijas bulvaris 32, Riga, Latvia     Cosmetics Store, Health/Beauty, Makeup Artist


NYX Professional Makeup ir visstraujāk augošais kosmētikas zīmols, kas pazīstams ar augstas kvalitātes profesionālo kosmētiku par pieejamu cenu. NYX Professional Makeup ir viens no līderiem pasaules krāsu kosmētikas industrijā un izceļas ar savu produktu klāstu un dažādību. Pateicoties klasiskiem, sezonāliem un trendīgiem kosmētikas produktiem, zīmols ir skaistuma mīļu un profesionālu vizāžistu iecienīts. Lai gan zīmola galvenā mītne atrodas Losandželosas centrā, NYX Professional Makeup ir globāls zīmols, kurš pieejams vairāk nekā 70 valstīs. Mūsu ve...






Oncolytic virotherapy

Riga, Latvia     Health/Beauty, Medical & Health


Oncolytic virotherapy is unique cancer treatment using a special virus that finds and destroys malignant cells in the human body. It's safe and effective cancer treatment, which improves time to progression, survival and quality of life of cancer patients. Oncolytic virus finds and selectively infects tumour cells. Then replicates in tumour cells and destroys them. Both of these processes, oncotropism and oncolysis, are selective for tumour cells and normal healthy cells are minimally if at all affected. Besides destroying of cancer cells, oncolytic virus initiates activation of the immune s...






ONmacabim Baltic

Rūpniecības 5, Riga, Latvia     Negozio di cosmetici, Negozio di prodotti di bellezza, Salute/bellezza


Onmacabim tas ir unikālo Jūdu tuksneša ārstniecisko augu un augstu tehnoloģiju savienojums. Produktu ražošanā ir apvienoti inovāciju biotehnoloģijas un nanotehnoloģijas. Onmacabim piedāvāto produktu klāsts ļauj kosmetologam nodrošināt garantēto rezultātu un savā kabinetā piedāvāt visas procedūras – sakot no SPA un aromaterapīju beidzot ar stiprākām kosmētiskam procedūrām, pielietojot skābes un citas aktīvas vielas. Ka arī dermatologi izmantojot augstās koncentrācijas ķīmiskus skābju pīlingus, varēs novērst dažādas nopietnas ādas problēmas.






Opera Hotel & SPA

Raiņa Bulvāris 33, Riga, Latvia     Hotel, Restaurant, Spa


4-star hotel in the heart of Riga, housed in a historical building, widely regarded as the example of Eclectic architecture and dating back to 1886.






People Fitness Riga

Ernesta Birznieka-Upīša 21a, Riga, Latvia     Gym/Physical Fitness Center


Jaunās paaudzes fitnesa klubi Centrā un Imantā atvērti 00-24! Grupu nodarbības, trenažieru zāle, kardio kinoteātris, crosstraining zona – tas viss un vēl vairāk tikai no 19,95 €/mēnesī!






Peptides from Europe

Riga, Latvia     Salute/bellezza, Fornitore prodotti di estetica


Best peptides for your research needs, 98% purity!






Permanent make up by Pyagay

Stabu 19 - 211, Riga, Latvia     Beauty, Cosmetic & Personal Care







PMC Profesionālās mikropigmentācijas centrs

Bērzaunes 7, Riga, Latvia     Salone di bellezza


Vairums sievietes, kuras vēlas veikt permanento grimu, izvēlas Profesionālo Mikropigmentācijas centru, jo lieliski apzinās, ka procedūras galarezultāts būs ilglaicīgs, tam ir jābūt nevainojamam un kļūdas šeit nav iespējamas. Centra speciālisti, kas ir sava aroda profesionāļi, ar prieku palīdzēs Jums radīt jaunu tēlu, izmantojot jaunākās tehnikas un tehnoloģijas, veicot uzacu, acu un lūpu permanento makijāžu. Mūsu daudzo gadu pieredze garantē nevainojamu procedūras kvalitāti, higiēnisku drošību procesa laikā, kā arī estētisku formas risinājumu. Боль...






Pranamat ECO Latvija

Kārļa Ulmaņa gt. 2a, Riga, Latvia     Salute/bellezza, Medicina e salute


Klīniski pierādīts, ka Pranamat ECO: 1. Mazina muskuļu saspringumu 2. Novērš celulītu 3. Atbrīvo no stresa un bezmiega Uzdāvini sev veselību ar Pranamat!




"Trova il tuo centro benessere, in un clic"