Top Clinic

Nørregade 10A, Vejle, Denmark     Beauty Salon


Hos TOP CLINIC udføres ansigts- og kropsbehandlinger, vipper og bryn, hårfjerning med voks. Vippe Extensions og permenent makeup. Manicure og fodbehandlinger, make-up til hverdag og fest. Laserbehandling for hårreduktion, hudforbedringer og behandling for karsprængninger i ansigtet og på kroppen. Vores mål er at tilbyde dig de absolut bedste hud- og kropsplejeprodukter på markedet. Vi har stort fokus på professionelle og resultatorienterede behandlinger og produkter, men også plads til masser af luksus og forkælelse, samt en god rådgivning om netop din hud.






Uniyoga

Vejle, Denmark     Yoga Studio







Urban Gym

Damhaven 1, Vejle, Denmark     Gym/Physical Fitness Center


Urban Gym er et nyt fitnesskoncept i Danmark målrettet dem som gerne vil træne Cross, Fitness og Cardio til en fordelagtig pris.






YOGA-T

Ørstedsgade 15, Vejle, Denmark     Yoga Studio


YOGA-T lægger vægt på din yogapraksis og dit velvære. Derfor underviser jeg faste yogaklasser. Her har du mulighed for at udvikle din yoga sammen med en gruppe skønne mennesker med udgangspunkt i gennemtænkt planlægning og professionel vejledning. Der er maksimalt 12 deltagere pr. klasse. Det sikrer, at du bliver vejledt, støttet og udfordret i et tempo, der passer til dig. Tilmeld dig gerne flere hold hver uge, da hver yogaklasse har forskellige ting at tilbyde dig. YOGA-T har lokale i Ørstedsgade 15 i centrum af Vejle. Lokalet ligger øverst i en charmerende, ældre bygning. Lok...




"Trova il tuo centro benessere, in un clic"